reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Jolik,
Bardzo zdolna i jak ładna!
Farbowałaś się??

Spadam na szoping!
Pa kochane.
Tylko sie nie kasujcie, jak mnie nie będzie!
informatyk.gif

reklama
Witam
Qurde zostawić Was na jeden wieczór i później godzina na czytanie... Nie wiem co mam powiedzieć, bo zaraz się któraś poczuje pominęta buahahah  ;D
Anna już nie pamiętam o co dokładnie pytałaś bo było to parę stron temu hihihi.. ale myśmy poszli do rehabilitanta po wizycie u neurologa - wizyta u neurologa na własne życzenie, bo jak stwierdziła Teddy zaczęłam wymyślać różne pozycje hihihihi. Jak się okazało dobrze, że poszłam. To wygięcie to zapewne asymetria i wszystkie dzieci to mają tylko niektóre potrafią sobie same z tym poradzić (przyczyną tego są słabe mięśnie osiowe i ułożenie łonowe). Dzisiaj na 16 jadę na pierwszą rehabilitację, więc zdam relację co do tortur Miśki.
Dzisiaj byliśmy u lekarza i na drugim szczepieniu. Mała waży 5650 i ma 57,5 cm :D.. Zamęczyłam lekarkę setką pytań, ale nie będę o tym marudzić.
Vertigo mała wybrała Cię do noszenia bo dba o Twoją figurę. Jak z nią porobisz parę kilometrów dziennie to będziesz miała figurkę jak ta lala :D
Jolik mam ten sam dylemat.  :-[ Ja do pracy wracam od marca i nie czuję się wyrodną matką. Oczywiście zabrałabym małą ze sobą ale nie da rady. Wracam, bo chcę a nie muszę.. Ale ja muszę do ludzi.. poza tym jakbym została dłużej z małą to mój doktorat poszedłby do lamusa.. Można długo deliberować na ten temat ..
Doxa kasy już nie ma .. hihihi..
Efunia trochę się zmieniłaś.. na tym zdjęciu z avatorka bym Cię nie poznała  ;)

A jak nikt nie skomentuje mojego posta to na znak protestu się oflaguję :p

aaa.. jeszcze jedno.. Teddy ... Ty już wiesz co :D

Teddy pisze:
*syla* pisze:
Teddy, pliiiis. Lepiej powiedz czy Prezes nie dopytywał się o Igę:)

wiesz, od tamtej pory zdarza mu wkladac reke w pieluche i krzyczec "ejo"... ale ja bym tych faktow nie kojarzyla...
;D ;D ;D ;D

o rany, czy Wy spać nie możecie???? ja wstałam ok 11 ::) aż mi wstyd. Igę na siłę dusiłam a jak zaczęła być nieznośna to się odwróciłam do niej plecami i poszłam spać ciąg dalszy. Wredna ze mnie macocha. ::)

reklama
Do góry