reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Jolik,
Bardzo zdolna i jak ładna!
Farbowałaś się??

Spadam na szoping!
Pa kochane.
Tylko sie nie kasujcie, jak mnie nie będzie!
informatyk.gif

reklama
Witam
Qurde zostawić Was na jeden wieczór i później godzina na czytanie... Nie wiem co mam powiedzieć, bo zaraz się któraś poczuje pominęta buahahah  ;D
Anna już nie pamiętam o co dokładnie pytałaś bo było to parę stron temu hihihi.. ale myśmy poszli do rehabilitanta po wizycie u neurologa - wizyta u neurologa na własne życzenie, bo jak stwierdziła Teddy zaczęłam wymyślać różne pozycje hihihihi. Jak się okazało dobrze, że poszłam. To wygięcie to zapewne asymetria i wszystkie dzieci to mają tylko niektóre potrafią sobie same z tym poradzić (przyczyną tego są słabe mięśnie osiowe i ułożenie łonowe). Dzisiaj na 16 jadę na pierwszą rehabilitację, więc zdam relację co do tortur Miśki.
Dzisiaj byliśmy u lekarza i na drugim szczepieniu. Mała waży 5650 i ma 57,5 cm :D.. Zamęczyłam lekarkę setką pytań, ale nie będę o tym marudzić.
Vertigo mała wybrała Cię do noszenia bo dba o Twoją figurę. Jak z nią porobisz parę kilometrów dziennie to będziesz miała figurkę jak ta lala :D
Jolik mam ten sam dylemat.  :-[ Ja do pracy wracam od marca i nie czuję się wyrodną matką. Oczywiście zabrałabym małą ze sobą ale nie da rady. Wracam, bo chcę a nie muszę.. Ale ja muszę do ludzi.. poza tym jakbym została dłużej z małą to mój doktorat poszedłby do lamusa.. Można długo deliberować na ten temat ..
Doxa kasy już nie ma .. hihihi..
Efunia trochę się zmieniłaś.. na tym zdjęciu z avatorka bym Cię nie poznała  ;)

A jak nikt nie skomentuje mojego posta to na znak protestu się oflaguję :p

aaa.. jeszcze jedno.. Teddy ... Ty już wiesz co :D

Teddy pisze:
*syla* pisze:
Teddy, pliiiis. Lepiej powiedz czy Prezes nie dopytywał się o Igę:)

wiesz, od tamtej pory zdarza mu wkladac reke w pieluche i krzyczec "ejo"... ale ja bym tych faktow nie kojarzyla...
;D ;D ;D ;D

o rany, czy Wy spać nie możecie???? ja wstałam ok 11 ::) aż mi wstyd. Igę na siłę dusiłam a jak zaczęła być nieznośna to się odwróciłam do niej plecami i poszłam spać ciąg dalszy. Wredna ze mnie macocha. ::)

reklama
Do góry