Ina07 juz ci odpisuję!!! Ja wprawdzie karmie jeszcze piersią, okresu nie mam, ale martwię się ,że to moje karmienie może nie wystarczać i że owulacja nastąpi i...... Po kazdym przytulanku mam wielkiego stracha czy aby napewno nie poczeliśmy dzieciątka. Mój małż nie lubi "gumek" i dlatego jak narazie nie stosujemy antykoncepcji.Od jakiegos czasu zbieram sie by odwiedzic gina i coś zapisać anty ale jakos nie mogę dojśc do przychodni ;D ;D
reklama
Doxa
Fanka BB :)
lindsay pisze:A wracajac do Lucky to zawsze była zauwazana i podtrzymywana na duchu ( problemy w domu, obciete włosy, sesja zdjeciowa, Jej wiersze itp) Naprawde to nam powinno byc przykro. Ale Ewcia chyba tez tak sadzi A Ona tez sie wyłączyła, bo zajrzała jako gosć ?
Wcześniej Ewcia pisząc swojego posta była zalogowana! Czyli też usunęła swój profil!!! Dziewczyny co się dzieje?
*syla*
kobieta pracująca...
Łomatko, zaczynam się gubić.
Teddy, pliiiis. Lepiej powiedz czy Prezes nie dopytywał się o Igę
Jolik, też jestem tego zdania, że każdy postępuje jak chce i jak musi i każdy powinien ewentualne komentarze zachować dla siebie. Ja też wracam bo tak mnie przycisnęło. Nie powiem, gdybym wygrała w totka to bym zajęła się działalnością charytatywną a tak niestety to odpada i muszę robić to co lubię za pieniądze
Teddy, pliiiis. Lepiej powiedz czy Prezes nie dopytywał się o Igę
Jolik, też jestem tego zdania, że każdy postępuje jak chce i jak musi i każdy powinien ewentualne komentarze zachować dla siebie. Ja też wracam bo tak mnie przycisnęło. Nie powiem, gdybym wygrała w totka to bym zajęła się działalnością charytatywną a tak niestety to odpada i muszę robić to co lubię za pieniądze
Doxa pisze:lindsay pisze:A wracajac do Lucky to zawsze była zauwazana i podtrzymywana na duchu ( problemy w domu, obciete włosy, sesja zdjeciowa, Jej wiersze itp) Naprawde to nam powinno byc przykro. Ale Ewcia chyba tez tak sadzi A Ona tez sie wyłączyła, bo zajrzała jako gosć ?
Wcześniej Ewcia pisząc swojego posta była zalogowana! Czyli też usunęła swój profil!!! Dziewczyny co się dzieje?
no własnie ?
reklama