reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ina07 juz ci odpisuję!!! Ja wprawdzie karmie jeszcze piersią, okresu nie mam, ale martwię się ,że to moje karmienie może nie wystarczać i że owulacja nastąpi i...... Po kazdym przytulanku mam wielkiego stracha czy aby napewno nie poczeliśmy dzieciątka. Mój małż nie lubi "gumek" i dlatego jak narazie nie stosujemy antykoncepcji.Od jakiegos czasu zbieram sie by odwiedzic gina i coś zapisać anty ale jakos nie mogę dojśc do przychodni ;D ;D

reklama
teddy to se ne da... łóżko jest wąskie ja szeroka... no chyba, ze w wyniku jakiejś itęrwęcji łóżko się poszerzy  ;D

lindsay pisze:
A wracajac do Lucky to zawsze była zauwazana i podtrzymywana na duchu ( problemy w domu, obciete włosy, sesja zdjeciowa, Jej wiersze itp) Naprawde to nam powinno byc przykro. Ale Ewcia chyba tez tak sadzi :( A Ona tez sie wyłączyła, bo zajrzała jako gosć ?

Wcześniej Ewcia pisząc swojego posta była zalogowana! Czyli też usunęła swój profil!!! Dziewczyny co się dzieje?

Łomatko, zaczynam się gubić.

Teddy, pliiiis. Lepiej powiedz czy Prezes nie dopytywał się o Igę:)

Jolik, też jestem tego zdania, że każdy postępuje jak chce i jak musi i każdy powinien ewentualne komentarze zachować dla siebie. Ja też wracam bo tak mnie przycisnęło. Nie powiem, gdybym wygrała w totka to bym zajęła się działalnością charytatywną a tak niestety to odpada i muszę robić to co lubię za pieniądze ;)

Doxa pisze:
lindsay pisze:
A wracajac do Lucky to zawsze była zauwazana i podtrzymywana na duchu ( problemy w domu, obciete włosy, sesja zdjeciowa, Jej wiersze itp) Naprawde to nam powinno byc przykro. Ale Ewcia chyba tez tak sadzi :( A Ona tez sie wyłączyła, bo zajrzała jako gosć ?

Wcześniej Ewcia pisząc swojego posta była zalogowana! Czyli też usunęła swój profil!!! Dziewczyny co się dzieje?

no własnie ?

reklama
Do góry