reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Ina07 juz ci odpisuję!!! Ja wprawdzie karmie jeszcze piersią, okresu nie mam, ale martwię się ,że to moje karmienie może nie wystarczać i że owulacja nastąpi i...... Po kazdym przytulanku mam wielkiego stracha czy aby napewno nie poczeliśmy dzieciątka. Mój małż nie lubi "gumek" i dlatego jak narazie nie stosujemy antykoncepcji.Od jakiegos czasu zbieram sie by odwiedzic gina i coś zapisać anty ale jakos nie mogę dojśc do przychodni ;D ;D

reklama
teddy to se ne da... łóżko jest wąskie ja szeroka... no chyba, ze w wyniku jakiejś itęrwęcji łóżko się poszerzy  ;D

lindsay pisze:
A wracajac do Lucky to zawsze była zauwazana i podtrzymywana na duchu ( problemy w domu, obciete włosy, sesja zdjeciowa, Jej wiersze itp) Naprawde to nam powinno byc przykro. Ale Ewcia chyba tez tak sadzi :( A Ona tez sie wyłączyła, bo zajrzała jako gosć ?

Wcześniej Ewcia pisząc swojego posta była zalogowana! Czyli też usunęła swój profil!!! Dziewczyny co się dzieje?

Łomatko, zaczynam się gubić.

Teddy, pliiiis. Lepiej powiedz czy Prezes nie dopytywał się o Igę:)

Jolik, też jestem tego zdania, że każdy postępuje jak chce i jak musi i każdy powinien ewentualne komentarze zachować dla siebie. Ja też wracam bo tak mnie przycisnęło. Nie powiem, gdybym wygrała w totka to bym zajęła się działalnością charytatywną a tak niestety to odpada i muszę robić to co lubię za pieniądze ;)

Doxa pisze:
lindsay pisze:
A wracajac do Lucky to zawsze była zauwazana i podtrzymywana na duchu ( problemy w domu, obciete włosy, sesja zdjeciowa, Jej wiersze itp) Naprawde to nam powinno byc przykro. Ale Ewcia chyba tez tak sadzi :( A Ona tez sie wyłączyła, bo zajrzała jako gosć ?

Wcześniej Ewcia pisząc swojego posta była zalogowana! Czyli też usunęła swój profil!!! Dziewczyny co się dzieje?

no własnie ?

reklama
Do góry