reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

u mnie jest bardzo podobnie, szczególnie,że moj mąż jest ode mnie 4 lata młodszy, więc można powiedzieć,że ja lepiej znam życie... ;D
Jednak w tym przypadku ten fachopwiec to dobry znajomy mojego zmarłego ojca, więc z nim jest trochę inna gadka, ale zobaczymy... ;D
Mała i TEDDY WCALE TERAZ NIE SPRZATAŁAM, TYLKO UBIERAŁAM SIĘ, BO NIE MOGĘ BYĆ PIŻAMOWCEM DZISIAJ, CHOĆ ZWYKLE TAK WŁAŚNIE JEST!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOchyba wcześniej nie wyłączyłam Caps Locka!! ;D

reklama
Dzięki Kaszu!  ;)  :laugh:
Od tych przesądów i rad starszych ciotek, babć to już mi ujszy więdną! Ostatnio ciotka mojego męża pokazywała mi jak mam się schylać... tak tak schylać! Bo jak ona twierdzi, jeśli będę się w ten sposób schylać to będzie mi łatwiej rodzić! Ona waży chyba ze 200kg i jak mi pokazywała tą niezwykłą figurę to myśłałam, że posikam się w majty!  ;)  :laugh: Nie mogę słuchać takich rad!  :p
No Teddy mam nadzieję! oby to się więcej nie powtórzyło!  ;)  :laugh: Zadowolona że wózek już w domciu?

jetsem jestem! Kaszu dawaj zdjęcie pępuszka! ;) :laugh: Bo aparatu chyba nie rozwaliłaś wtedy co?

to rzeczywiście musiało śmiesznie wyglądać z tą ciotką!! ;D ;D
a mnie już oceniali brzuch, że jest wysoko usadowiony i spiczasty, że na twarzy się nie zmieniłam i to na pewno będzie chłopak!! Mam mieć dziewczynkę, no ale czasami zdarzają się niespodzianki! To by było, gdyby zamiast Laury urodził ię Laurek!! ;D ;D ;D

no proszę, jakie obrotne babki tu mamy... takie Zosie-samosie... ;)

to ja się teraz zastanawiam, do czego ma słuzyć mężczyzna... ;)

reklama
Do góry