reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Syla no samo życie! Też mam nadzieję, że wszystko wynagrodzi mi dzieciątko ... :) I że nie będę w stanie wyobrazić sobie innego już życia  ;D

Ile Ci jeszcze zostało do końca studiów?
Syla, ale Ty dzielna jesteś: w ciąży, pracujesz, studiujesz, 7-latek w domu i mąż ... Naprawdę podziwiam Cię Syla! I jeszcze znajdujesz czas aby z nami pogadać!!! To się nazywa dobra organizacja czasu!

A ja już za 1,5 tyg idę na USG  ;D ;D ;D  Znowu zobaczę mojego synia (o ile nadal jest chłopczykiem :laugh:)

reklama
Doxa, jeszcze 2.5 roku. No ale walczę :) Miałam trochę zachwiania jak mama chorowała... Muszę już to skończyć, nie lubię takiego wrzodu na tyłku. Chciałabym mieć to już za sobą.

Organizacja czasu??? Właśnie mąż wszedł do kuchni i powiedział: Jeszcze się ze zlewu nie wysypuje to odpuścimy sobie mycie...a co słychać na babyboom? :)
A ja mu na to że jeszcze parę czystych kompletów naczyń mamy w szafie, damy radę. :)

Ale nie mogłam nie wpaść do domu i nie zobaczyć co u Was słychać. Gary nie zając, nie uciekną, no chyba że jeszcze trochę poleżą i je robaki wyniosą ;) :)

Mój mąż zauważył że forum to już narkotyk. Jak w środę wróciłam z ciężką depresją to mnie prosił żebym weszła na babyboom i z wami pogadała :) Wie co mnie leczy. Nie chciałam Wam już narzekać.

Ciekawa jestem jakie będą Twoje wrażenia po USG. Ja za 2 tyg i 2 dni (jeśli dobrze liczę).

hi, hi ale dyplomata z Twojego męża  ;)

My kupiliśmy zmywarkę ;D  Właśnie myją się naczynia, a ja siedzę na forum :laugh: :laugh:

Tak forum uzależnia i to bardzo! W sumie to szkoda, że nie weszłaś wtedy w środę, a może by Ci przeszło po rozmowach z nami!!

USG - tak, Ty za 2 tyg i 2 dni, a ja za tydzień i 2 dni :)  Spoko, zdam Ci szczegółową relację!

po kilkugodzinnej prezerwie powracam... ;D ;D ;D
Wyobrażcie sobie,że mi lodówka padła!!! Zbuntowała się i powiedziała dość!!!
Mój Marek dzwonił po fachowcach, ale dzisiaj już nikt nie przyjedzie.
Jutro przyjdzie jeden facet około 8:00 rano - ciekawe ile to będzie kosztowało?! ::)
Na szczęście rzeczy z lodówki powychraniałam do zamrażarki a resztę dałam w chłodniejsze miejsce!
Jest tu na śląsku takie powiedzenie, które pasuje dokładnie do tej sytuacji : "jak nie urok to sraczka"... ;D ;D ;D
sorry za słownictwo, ale to cytat...
Syla mnie jeszcze zostały trzy lata studiów. Myślałam że by wziąć dziekankę, ale musiałabym też płacić, więc nie bardzo się to opłaca...
tyle, że udało mi się dogadać z wykładowcami i zaliczam przedmioty w formie pisemnej a prace przesyłam mailem.

Doxa ja może zobaczę moje dziewczątko już 7 czerwca, bo mam wizytę u gina! :D
Już nie mogę się doczekać...

Cześć dziewczyny !
Właśnie wróciłam od gina - zarówno z dzidzią jak i ze mną wszystko w jak najlepszym porządeczku :-)
NIe macie pojęcia jak się z tego powodu cieszę :-) Znowu słuchałam serduszka - to chyba najlepsza MUZYKA.

Co do studiów, to na szczęście zakończyłam edukację w lutym. Została mi jedynie obrona, której mogę się spodziewać lada dzień. Codziennie wydzwaniam na uczelnię i jak narazie cisza ( i całe szczęście :-). Ciekawe tylko kiedy zacznę się przygotowywać :-)

Jolik cieszę się, że u Was wszystko ok!!
Ucałuj brzusio ode mnie!! :D :D

Popatrzcie, czyż to nie cudowne........???

geddes978py.jpg

reklama
Do góry