reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Ina, wiem, że ten Isoptin brały dziewczyny na serducho przy fenoterolu. Najlepiej sama nie decyduj tylko zadzwoń do gina. Do terminu zostało Ci też nie tak daleko więc może w ogóle każe Ci to już odstawić.

Rozdwojone mamuśki, bierzcie udział w konkursie!!! Patrzcie prawy górny róg.

reklama
witajce :)
Karen ja tez juz dzisiaj rano pomyslalam o TObie, ze pewnie jestesicie juz PO!! :)

Ina zadzwon do lekarza w sprawie tego Isoptinu, ale raczej trzeba go dokupic, bo on uregulowuje - prosto mowiac-skurcze serca, zeby nie byly zaburzane przy Fenoterolu.

CZEŚĆ DZIEWUSZKI
Obiecałam że napisze o rozwodzie więc nie jest tak słodko pani sędzina zmieniła status pozwu z bez orzekania o winie na uznanie winy po stronie Piotrka lub winie ich obojga i wyciągają wszystkie brudy na światło dzienne
A wieczorem jak leżeliśmy złapała mnie skurcz że aż zasyczałam z bólu a Piotrek zadala głupie pytanie co mi  się stało a jak mu powiedziałam to chciał dzwonić po pogotowie lub po mojego ojca żeby mnie zawieź do szpitala myślał że zaczełam rodzić a jemu powiedziałam że jeszcze się nie spakowałam żeby jechać
Sorki że się tak rozpisałam miłego dzionka

Witajcie dziewczyny!!! Kolejny dzień kangura...Ale czuję się coraz gorzej, bóle w całej "dolnej" części ciała.No i wczoraj myślałam że się zaczyna, miałam bardzo silny skurcz ( tak zaczęło się przy pierwszej dzidzi) no ale niestety nie było nastęnych...Więc czekam cierpliwie(?)
Mój mężuś mówi że urodzę w niedzielę- hm zobaczymy zobaczymy.

Protestuje ja chcę już mieć Wiktorię przy sobie, nie chcę czekać ani dnia dłużej,
wiem że jak zwykle nie będę następną październikową mamą....no poród rozpoczynaj się...

Cześć!
Widziałyście przenieśli już wrześniówki. Teraz my na czele stawki.

Karen myslałam że znikłaś z forum, bo urodziłaś. Ale zmyłki robisz.
Alunia postaraj się zrelaksować i nie stresuj się tak. Będzie dobrze.

Mi po tym włamaniu dopiero dzisiaj rano nerwy odpuściły. Wczoraj cały wieczór miałam brzuch napięty - chyba przez ten stres. Ale dzisiaj znowu wszystko w normie, czyli maluszkowi nie śpieszy się.

Cześć,
Co noc nachodzi mnie myśl, że trzeba korzystać z osttanich spokojnych nocy, spokojnego wylegiwania się rano, celebrowania herbatki...
I codziennie wstaję później niż poprzedniego dnia i coraz dłużej celebruję herbatkę. Dziś np. były to dwie herbatki :) A ja jeszcze trochę przysypiam i ziewam.
Przeraża mnie trochę to sprzatanie, mam nastrój do wywalania, obawiam się czy póxniej nie będe żałowała ;)

Anna dziś już moje nerwy i emocje opadły po wczorajszych wiadomościach
A co do naszej niuni bym chciała juz ją tulić i rozpieszczać ale ona nie kwapi sie do nas dołączyć  

reklama
Cześć Dziewczyny!!

no to teraz nasza kolej, dzieciaczki nie chcą wychodzić bo jak była ładna pogoda to było za wcześnie, a teraz już się zrobiło pochmurno to cieplej jest u nas w brzuszku :) ;) . Niech sobie tam jeszcze posiedzą jak im tam wygodnie, no a że mamy Kngurzyce cierpią... ...to co, niedługo będą marzyć żeby znowu być w ciąży... ;) one wiedzą że są oczekiwane, ale same znajdą sposób żeby się z tamtąd wydostać, bo jak dla mnie to będzie cud jak wyjdzie przez taką małą dziurkę ;) i nie bardzo mogę sobie tego wyobrazić, chociaż naoglądałam się już naukowych rysunków na ten temat :)

Do góry