reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witam dziewczynki!!! Widzę,że humorki dopisują nawet na kłótnie wam się zebrało ha ha ha.Chciałam wam powiedzieć,że również jestem strasznie ciekawa która mamuska będzie pierwsza w pażdzierniku.Ja od kilku dni czuję kłucia w szyjce ale jak narazie nic sie nie wydarzyło.Wczoraj mój małż miał urodzinki a dokładnie za tydzien mam moja mama, więc wolałabym jeszcze przynajmniej 2 tygodnie pochodzić[żeby nie było jednej imprezy za drugą].Byłam dzisiaj na zakupach żywieniowych bo pustki w lodówce i jak wróciłam to byłam podnięta jak nigdy.Odrazu położyłam się do łózia a zakupy rozpakowywałam dopiero po jakiejś godzinie.Czuję że ten decydujący moment zbliża sie wielkimi krokami i dopiero teraz zaczynam się naprawdę bać.

staram sie nadrobic zaleglosci, ale starsznie ciezko mimio ze to tylko 3 dni.
wiesz shady ja mam wrazenie ze czasami na innych forach sa osoby, ktore specjalnie prowokują kłotnie. ja nadal podkreslam, ze co z tego ze bede miala inne zdanie niz Ty czy ktos inny, bo jak sie upre to i tak zrobie po swojemu. zreszta po prostu jestesmy fajne !!! ;D ;) i nie narzucamy własnego zdania innym, co nie ???? ;D
szczerze powiedziawszy to ja bym chciala byc tą pierwsza pazdziernikową mimo, ze w kolejce to raczej blizej mi konca niz poczatku. ale sie postaram ;D zreszta widze, ze chetnych jest wiecej :)

reklama
dzień dobry dziewczynki :)
ależ miałam ciężką noc. wczoraj pojechałam do mamy, a mój mąż miał wrócić z wawki wieczorkiem i mnie zabrać do domu. tymczasem wrócił dopiero po 23 i już zostaliśmy u rodziców na noc... nie wzięłam ze sobą swoich leków i chyba przez brak mojego ulubionego dopegytu byłam zdecydowanie nadmiernie pobudzona ;D poza tym ok. 23 tak bardzo rozbolał mnie brzuch i tak mocno mi stwardniał, ze nie mogłam ani wstać, ani oddychać! nie wiem co to było, ale było straszne. wzięłam nospę i trochę przeszło...
zasnęłam po 2. w nocy, a o 5. obudził mnie POTWORNY skurcz. w OBU nogach :( po raz pierwszy płakałam z bólu. często miałam skurcze, ale nie takie! oczywiście jest to skutek mojego ulubionego leku :) mimo że dostaję preparaty magnezowe i cały czas ćwiczę, to i tak wciąż mi się ostatnio te skurcze przytrafiają i to coraz silniejsze... a już myślałam, ze minęły bezpowrotnie (tak było odkąd zaczęłam ćwiczyć!)...
a teraz moi rodzice jechali do prabut do szpitala i jako, że pruli przez kwidzyn zabrałam się z nimi, zeby sprawdzić czy przypadkiem cholerny zus nie przysłał wczoraj mi pieniążków... i oczywiście przysłał ;D więc pojadę na pocztę :)
a mój mąz sobie słodko śpi u moich rodziców. w ogóle nie mógł wykumać czemu jadę do kwidzyna bez niego i o co chodzi ;D biedak wstał wczoraj o 4 rano i spędził 12 godzin za kierownicą a 8 programując jakieś szajsy :)

Do góry