reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Orzech, Magda -dzięki. Faktycznie Tymek zmienia się z dnia na dzień :-) i to nie tylko z wyglądu ale i charakteru :-) Ciekawe po kim go odziedziczył hihihi. Teraz na szczęście słodko usnął, ale jakąś godzinę temu walczyliśmy z płaczem przy kąpieli ufffff

Dziewczynki sprzatajcie, sprzątajcie bo za jakiś czas nawet o tym nie pomyślicie :-)

Shady jak bardzo chcesz dla świętego spokoju możemy się i pokłócić ;) Wybierz o co tylko ;) ;D
Nie zauważyłam, żeby ktokolwiek (przynajmniej tu u październikówek)  miał o kogoś pretensje o odmienne zdanie na jakiś temat. Chyba jedynie nowe wątki są tabu.
Oooo właśnie pozakładaj kilka nowych wątków to Cię opierdzielimy  ;D ;D ;D
Przecież forum jest po to żeby wymieniać sie poglądami, źle myślę ???

Patka milo mi to slyszec.....i dlatego wole to forum niz tamto :) A prowokowac awantur nie zanmierzam ;) wole klocic sie w realu hihhihi....

a tak propos styczniowego niunia......czytalyscie???? wazy 980 g i ma.......29 cm....szok....oby wszystko skonczylo sie dobrze, bo przeciez to jeszcze kruszynka

Shady,
Chcesz adrenaliny? Mam dwa sposoby, krew sie poleje bankowo!!
Po pierwsze: Napisz mamusiom, które sie rozdwoiły, że ich Dzieciaczki, są obrzydliwie brzydkie ;D
Po drugie: Napisz Karen, że podoba Ci się jej małż! Jej sie śniło, że jakaś obca baba bedzie wyrywać jeje misia. Ona Ci tego nie daruje!! A my sobie popatrzymy ;D ;D
Oj bedzie się działo. Faktycznie coś za spokojnie u nas ::)

hahahahahah dobre......ale az tak narazac sie nie bede ;) chce jeszcze zywa po swiecie chodzic, gdybym nie wkleila zdjecia to moze, moze a tak? ;)
kiedys moze bym powiedziala ze czyjejs dziecko jest brzydkie bo dla mnie kiedys kazde dziecko bylo paskudne i wogole bleeeee, mialam alergie na dzieci (glupia idiotka ze mnie byla) ale teraz??? teraz to sie kazdym dzieckiem podniecam :).....skoro podniecam sie na widok cudzego to az boje sie co bedzie jak zobacze swoje ;) wyladuje w wariatkowie z podniecenie ;)

reklama
Hej,
BYłam u lekarza, mam przyjśc za trzy tygodnie chyba, że urodzę :) Wszystko w porządku, szyjka wciąz ma 2 cm, ale za to 1 palec się mieści... może źle nie będzie? I wyniki mam fajowe i w ogóle jakoś pozytywnie.

Shady ma rację co do forum, tu jest spokojniej, tam na ogółnym non stop jakieś awantury.... i to o byle co...

Do góry