reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witam brzuchatki :).. hmm chyba muszę zmienić powitanie... witam brzuchatki i te już rozdwojone ;D
Widzę, że od Teddy nic się nie zmieniło.. bo już się boję tu zaglądać

WITAM WSZYSTKIE MAMUSKI
ZAJRZALAM NA CHWILE A NIE MOGE SIE ODKLEJC OD KOMPA WYGONCIE MNIE BO MAM DUZO DO ZROBIENIA PO CALYM WEEKENDZIE NIE OBECNOSCI W DOMKU

Małgosiu, Olivuś nadal grzeczniutki :) Tylko chyba nie umiem zakładać pieluch, bo coraz wszystko przesika ;D ;D ;D

Wczoraj mieliśmy dzień otwarty ;). Jedni goście wychodzili drudzy wchodzili, 4 tury przez calutki dzień. A wiecie co mój synio na to? Po prostu sobie spał ;D ;D ;D

Mnie przeraża to że tak na dobrą sprawę to jeszcze przez miesiąc moge chodzić w ciąży!!!!Nie mam żadnych oznak zbliżającego się porodu, więc obawiam się że dla mnie to raczej będzie koniec października...chyba że pessar coś pomoże

reklama
DOBRA JA SPADAM NA JAKIS CZAS ZAKUPY SPRZATANIE OBIAD MOZE W MIEDZY CZASIE ZAJRZE
PA PA MILEGO DZIONKA WAM ZYCZE TYLKO PROSZE SIE NIE ROZDWAJAC OD PONIEDZIALKU

Do góry