reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

KASZU74 - z tego co słyszłam to przy klinice, ale dokładnie się dowiem i wtedy Cię poinformuję.
A w Bytomiu też jest? Nie słyszałam. Jak masz jakiś adres to podaj mi go proszę.

reklama
Cześć laski... :)

ja już mam dośc upałów... a ledwo co sie zaczęły...

stopy i dłonie mam jak balony, nawet szklanke trzymam bez czucia... chyba będę się musiała w wiatraczek zaoopatrzyć... :(

Witam w tak słonecny dzień! Dobrze że troszkę wiaterek podwiewa.
A ja własnie zjadłam 0.5kg truskawek na raz! ;D Bez niczego, umyłam i zjadłam ;D ;D ;D

Kaszu i co udało Ci się zapisać na dzisiaj na to USG 3D?

Witam wszystkie październikowe mamusie! :)
Pogoda przepiękne,aż mi się nie chce tu siedzieć!!! Ale jeszcze tylko troszkę! :)
Bazalku jak tam po USG? Odezwij się i podziel się z nami wrażeniami! :)
Widzę dziewczyny że homrmony wszystkim dają sie we znaki! Ja wczoraj też uciekłam z grilla bo złapał mnie nagle wisielczy humor, więc pojechaliśmy do domciu i właściwie po przekroczeniu progu rozryczałam sie jak małe dziecko! i niech mi ktoś powie dlaczego?! ??? dobrze, że mamy tych facetów przy sobie... ;D Ale dziś jest ok. :)
Chciałabym iść dziś do sklepu dziecięcego porozglądać sie za wózkiem, łóżeczkiem itp. A właśnie! Teddy-ja bardzo Cię proszę nie pokazuj mi więcej takich rzeczy jak ta karuzela ;), bo jestem chora teraz! :laugh: Jest przepiękna po prostu!!!!!!!!! ::)

oj Doxa, chciałabym! :( Ale nie narzekam, bo dogadałam się z kobitkom z pracy i przyszłam tylko na 4 godzinki od 11, a ona była do 11. Także nie jest źle, gdybym tu miała dziś siedzieć 8 godzin, to (nie wiem czy mogę teraz tak napisać) zniosłabym jajko! Pusto w szkole, nikt nie dzwoni, nikt nie przychodzi, właściwie to nie wiem po co tu siedzę. ;D

Chyba siedzisz aby siedzieć :) Na "wrazie co" ;D

A my dzisiaj wieczorkiem wybieramy się na kabaret "Ani mru mru" ;D

Doxa to super! Uwielbiam ich! I znając ich to Twoje maleństwo dzis się wytrzęsie w brzuszku- z Twojego śmiechu! ;) :laugh: Super!
Leniuchujesz dziś czy wzięlaś się za jakieś prace domowe? Bo Kaszu pewnie już zdążyła zrobić: pranie, prasowanie, umyła okna... ;) :) Dlatego jej nie ma!

reklama
Tak trochę się wzięłam, ale jest tak gorąco, że nic mi się nie chce. Rano małe zakupki na bazarku! Potem pranie, jedno już się suszy na tarasie, a drugie właśnie się pierze, zmywarka też już skończyła mycie ... Ja to mam dobrze, wszystko samo się robi ;)
Kupiłam też dzisiaj begonie i będę je sadzić w donicach, które postawie przy schodach wejściowych do domu, ale czekam aż słońce trochę się przesunie aby było mi chłodniej!

Mam nadzieję, że synio dobrze zniesie te moje śmiechy na kabarecie. Jakieś 1,5 miesiąca temu byliśmy na Macieju Szturze i chyba mu się podobało bo nie dał mi się we znaki ;D

Do góry