reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dzięki Frezja jutro planuję prawdziwe lenistwo i czas tylko dla siebie :) i dzidzi oczywiście. Więc chętnie obejrzę.

Ciekawe czy mi plany wypalą :laugh:

Doxa nie rozmawiałam jeszcze z wychowawczynią. Nie chciałam w taki dzień. Może naślę męża :) Ja jestem za bardzo nerwowa ostatnio.

Macie czasami uczucie jakby rozstroju żołądka? Tzn brzuch tak dziwnie boli. Od jakiegoś czasu tak mam ale pierwszy raz się z tym spotkałam.

Pogoda piękna juz siedzę jak na szpilkach, nie moge się doczekac kiedy wyjde do domciu.

Słuchajcie muszę się z Wami czymś podzielić. Mój mąż przeniósł już Oskara meble do nowego pokoju. Właśnie do mnie zadzwonił. To po to aby mnie pocieszyć po tej informacji z Urzędu Skarbowego (nienawidzę ich - sępy jedne tak ciężarną denerwować :mad:).
W związku z powyższym wracamy z naszym wielkim łóźkiem do naszej starej sypialni :) Już nie moge się doczekać. Od jakiegoś czasu Oskarowi odstąpiliśmy sypialnie, wywieźliśmy łóźko do teściów na strych, a sami spaliśmy na rozkładówce z Ikea (ich meble ładnie wyglądają ale do spania są straaasznie niewygodne) w dużym pokoju.
Teraz wyremontowaliśmy 3 pokój (odziedziczony po dziadziusiu) dla Oskara. My z dzidzią będziemy spali w sypialni. Moja ukochana jasna sypialnia. No wprost nie mogę się doczekać. Może i humor będę miała lepszy bo się wreszcie wyciągnę porządnie :)
Małe a jak cieszy.

reklama
Syla, wyobrazam sobie ze takie powroty na własne łóżeczko muszą cieszyć ogromnie ::) Dobrej nocy Wam życzę!!!!

Doxa, pozdrów prosze Asie serdecznie - bardzo sie ciesze ze wszystko jest dobrze - SUPER!!

Kaszu, z aparatem uważaj.... nic mu sie raczej nie stało. W razie czego Ty go nie ruszałaś ;) - mogę to potwierdzić pod przysiegą!

Mała - dziekuje bardzo za te promienne słowa.. Rumienimy sie z dzidzią...... To było w niedzielę ostatnią - wreszcie słońce na naszym duzym balkonie. No i tak mnie nastrój chwycił, ze postanowiłam (pod namową męża ocywiscie) skorzystać z tych promyczków i ubrac sie odważnie! Ciężarnej wszystko wolno!!! - to moje motto na dzis!!

Kochane moje ide zaraz na to USG. Ostatnie minuty w pracy i ........ denerwuje sie strasznie.......

a mi jest smutno.... :(

niemąż mi wyjechał do rodziców i do jutrzejszego popołudnia będę siedzieć sama... buuu

nawet nie cieszy mnie specjalnie perspektywa czterodniowego weekendu... buuu

i jeszcze raz buuu

Witajcie Kobietki:-) 40 minut nadrabiałam zaległości, piszecie jak najęte hihi, mam nadzieję, że u Was i maluszków wszystko w porządku. Ja jestem w trakcie sesji więc ograniczam się z komputerem, bo potem oderwać się nie mogę. trochę wykańczają mnie upały ostatnie, ale póki co jest ok. wprowadzam moją magiczną dietę - chude mleko - cud i wcinam warzywka z owockami. Na usg przepisałam się na 14go czerwca, ponieważ po sesji pójdę na L4 i jadę do Krakowa!! na 9 dni!!! będę odpoczywać, a o moją wagę pomartwi się mamusia. Teraz zbieram się na działkę poleniuchuję do jutra a w piątek do pracy, a i w sobotę następny egzamin... będzie dobrze....musi być:-). Pozdrawiam wszystkie przyszłe i już-mamusie:-)

buuuu ale dzisiaj nie mam humoru, nawet pisać na forum mi się nie chce tylko czytam ...
:( :( :mad: :( :(

Tak pogoda jest super, nawet pleżałam trochę na leżaczku w cieniu, ale nic nie pomogło :(
To chyba hormony!

Doxa,

a jak nam takie humory przez całą druga połowę ciąży pozostaną, to co???

reklama
Witajcie dziewczynki !

DOXA-no coś TY w taką pogodę masz podły nastrój? Nie żartuj :-)

Dziękuję wszystkim za miłe słowa na temat zamieszczonych zdjątek - to bardzo MIŁE :-)

BAZAL- nie denerwuj się bo wszystko bedzie dobrze !!! Jak najszybciej poinformuj nas co u Ciebie słychać po tym USG.

ASIA- nie miałam jeszcze okazji zamienić z Tobą słowa, ale pozdrawiam Cie gorąco i mam nadzieję, że szybko nadrobimy zaległości :-)

Nie macie pojęcia jak się cieszę, że czeka mnie 4 dni szalonej LABY :-) z radości nie wiem jak je w pełni wykorzystać hihihih
COs mi się wydaje, że większość tego czasu spędzę na działce u rodziców. Muszę nadrobić to co KASZU27 już złapała czyli opaleniznę :-) Ja jestem biała jak ser.

Do góry