reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

taaa... tylko tam mogłam sobie poogladać, jak sie młodzieży cyca do gęby wkłada... bo tak z opowieści to niewiele załapie... ;)

a co do tego Jolikowego podobieństwa, to faktycznie, ona i mąż podobni... ale z Tymusiem to przesadziłaś... bo on nie bardzo... ;)

reklama
Trza by mi się dzisiaj z chłopem do kina wybrać na jakiś taki chłopski film bo dziś jego imieniny, może byłyście ostatnio na czymś takim i coś jest wartego obejrzenia...?Byle by to było chłopskie

Ja sie upieram przy swoim!!  :laugh:
A z cycem, to podpatrz jak Twój Misiek to robi i masz kłopocik z głowy. Zapewniam CiĘ, wychodzi na to samo.  ;D Jeden i Drugi sie rzuca ;D

Teddy ja mam pana fotografa co retuszuje zdjecia ;D nigdy nie mam pryszczy i przebarwien ;D i oczy otworzy w razie co
oj Efunia, Efunia... Pisz , pisz, pisz...
No MaLgos widze ze sie juz zalogowalas przed kompem :) cudnie :)

no witam kangurki przed obiadkiem.

Efunia pojawilas sie i znowu zniknelac, daj znac co sie dzieje bo mys ie tu zamartwiamy ta cesarka

Małgosiu - qrcze ! jesteśmy z mężem do siebie poodobni ? Staneliśmy teraz przed lustrem i NIC - żadnego podobieństwa nie zauważyliśmy hihihihi :-)
Teraz muszę Cię trochę pomęczyć - co takiego mamy podobnego? :-D

jezus maryjan, baby, dopiero przebrnęłam przez wątek "witam"....
powiem wam szczerze że nie martwi mnie ten szpital... miałam wybór czy dziś, jutro czy za tydzień... wybieram dziś (lub jutro rano), bo nie chcę dziecka narażać, a ja po prostu nie potrafię uleżeć plackiem w domu... a przy gestozie tylko to...
na kostkach mam takie obrzęki, ze jak nacisnę palcem to na kilkanaście sekund pozostaje wgłębienie... śmiesznie to wygląda.
ale gin mówi, ze najgorsze, to moje ręce... jezu! chyba chłop ich wcześniej nie widział  ;D ;D zawsze miałam połamane pazury i byle jakie skórki, a teraz paznokcie długie, opiłowane, pociągnięte bezbarwnym lakierem, zero skórek... chłopu nie dogodzisz  ;D ;D
żartuję... poważnie, nie mogę spać przez te ręce, w ogóle niewiele mogę robić. a to woda, którą zatrzymuje mój organizm :( taki jest! zatrzymuje w rękach i nogach a tam tymek nie ma w czym się pławić :)

a co do cesarki, to powiedział, ze jeśli do końca 37 tygodnia się sprawa będzie miała jak teraz, znaczy obrzęki będą rosły zamiast maleć i ciśnienie skoczy, no to trzeba będzie...
ale jestem dobrej myśli. nie damy się. ja & tymek ;D ;D
nie po to współpracowaliśmy przez osiem miesięcy, nie po to biedak teraz matce już jednym okiem przez cipkę patrzy, żeby nas mieli kroić jak kurczaki... rodzimy naturalnie. naturalnie jak pan bóg przykazał ;D ;D

za dwa dni mam urodziny... normalnie robię imprezę na całą patologię ciąży i położniczy ;D ;D
już raz spędzałam w szpitalu sylwestra i był to najfajniejszy sylwester w moim życiu. kompletnie trzeźwy i wesoły...
także jestem dobrej myśli ;D ;D

reklama
Do góry