reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

;D
Normalnie nie mogę się do Was wyrwać. Moja mamcia się wzięła dziś za okna, no to ja coby jeszcze to ją ominęło robiłam kąpiel kwiatkom, parapetom i firankom. Teraz ją wysłałam do sklepu, bo kobieta najwyraźniej nie wytrzymuje nerwowo i musi coś robić. Dobrze, że idę do tego lekarza i zabieram ją z sobą, bo jeszcze gdyby sama została to jakieś gorsze porządki by jej przyszły do głowy ;D

reklama
Witam dziewczynki!
Zajrzałam tylko na chwilę a tu tyle sie dzieje.. Tez miałam sie położyć ale mnie wciągnęło.

Frezja Córcia przesliczna, i nareszcie pierwsza dziewczynka z październikowych dzieciaczków.
Jak patrze na Wasze dzidzie to........ też już chcę :) po prostu nie mogę sie doczekać.

Bedę zaraz się zbierać bo mam niedługo wizytę u gina a póżniej SR.
Trzymajcie się Kangurki, Mamuśki i dzidzie oczywiście
Pozdrowienia. :)

Jolik,
Na zdjęciach zamieszczonych na forum, a szczególnie na tym ostatnim to mi sie zdaję, że podobni, Teddy mnie poparła, ale Tymek, wg Teddy nie podobny do Was ;D
Ja sie upieram, że podobny :)

Lindsay,
Ja tak na momet tylko wpadam, wolnością się cieszę. Jutro pół dnia w gabinecie kosmetycznym. Przygotowania do...... ;D

Efunia,
jak Cię nie będzie, to 100 LAT, 100 LAT I PORODU NATURALNEGO, LEKKIEGO I ZABAWNEGO (ofkors) ;D
Trzymaj sie i nie daj się!

cześć dziewczyny!!
Ja dopiero teraz z Wami się witam,miałam dziś okropny dzień...wczoraj się pogodziłam z moim..a mówiłam że piewrwszy przyjdzie ;D dzisiaj byłam u gina po L4....5 października będe miała robione ostatnie USG ..jak jeszcze będe 2w1 ;D a tak pozatym,to ja mam już tekie przeczucie ,że ten dzień nastąpi lada moment ;) więc jutro pakuje się...no jeszcze bym miała taką niespodzianke,że jutro w moje urodziny bym urodziła,no jeszcze mam czas,no ale nigdy nic niewiadomo ;D

reklama
Do góry