reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Hihi, własnie zadzwonił mój brat cioteczny z informacją, że ma dwa dodatkowe bilety na Stinga dla nas... to chyba się wybiorę. Pchać w ten tłum się nie muszę, bo w Stingu się nigdy nie kochałam ;), a koncerty lubię...

DZIEŃ DOBRY KOCHANE KANGOORKI
ale się za wami stęsknłłam, o losie!
patko i lindsay przepraszam was, ze dziś nie odpisałam. byłam akurat u lekarza, no a potem to już szybko do rodziców i do domku... dziękuję WAM za eski :-* :-* :-*
no i znów idę do szpitala... jeszcze nie wiem czy dziś wieczorem czy jutro rano...
w każdym razie najpewniej na dość długo... nawet na dwa tygodnie... a potem być może czeka mnie cesarka :(
boże, ja nie chcę....
ale teraz posiedzę tu z wami dziewczynki i zobaczę co naplotkowałyście...

WIZYTA U RODZICOW ODBEBNIONA NA WYNIKI UMOWIONA
POTRAWKA Z KURCZACZKA ROBI SIE RYZ DO NIEJ UGOTOWANY A JA MOGE POSIEDZIEC PRZED KOMPEM Z WAMI

u mnie tez wystarczy tej pracy na dzisiaj, bo za pare dni nie bede miala co robic, jak bede sie za bardzo spieszyc - na razie umyta jedna strona kuchni :)

efunia to co znowu to samo podejzenie co ostatnio, jednak nic sie nie zmienia z obrzekami i cisnieniem??

ufff... złożyłam wniosek o dowód, zdjęcie przeżyłam... ;)

o dziwo, to najlepsza fotka, jaka do tej pory miałam w dokumencie... przynajmniej nie wyglądam jak żul po tygodniowym chlaniu... zadnych przebarwień na gebie, żadnych błyszczacych oczu, ale mina tak samo głupia jak zawsze... ;)

efunia... służba zdrowia Cię chyba kocha... :)
ale czemu cesarka???
dzidziołek jakoś nie tak ułożony, czy co???

Teddy wiesz co w kazdej sytuacji potrafisz znaleźć mądre wyjście i w ogóle jakoś tak dobrze doradzasz...podziwiam Cię od dawna za to!!!!!!!!!!!!!

hi hi Lucky...

a mi było troche głupio, ze Ci tak od zrzęd nawymyslałam... ;)
ale ja sama mam ostatnio depreche i ciezko mi ze soba wytrzymac... wiec to troche tak, jakbym przy okazji do siebie gadała... :)

reklama
Do góry