reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
ale sie dzieje....
a ja dzis upajam sie widokiem nowych mebli- przywiezli nam w koncu !!!! nareszcie nasz duzy pokoj wyglada jak duzy pokoj a nie jak pokoik w akademiku. ach !!!! musza tylko sie troche "wysmierdziec".
od jutra zaczynam sie troche ruszac. huraaa !
stanola zdjecia jak sie umieszcza poszukaj w watku brzuszek nawet ktos ostatnio pisał, a jak włozyc suwaczki to jak znajde instrukcje to Ci wysle.

Dzień dobry Kochane!!!
Nie mogę już spac - strasznie boli mnie krzyż! Trzymam się jak mogę...oby do soboty, ale naprawdę nie wiem czy dotrwam!!!
Plamienia mam nadal, ale ponoć to normalne i co chwila czuję jakby takie uszczypnięcia w "małej" - cipulce...
Idę trochę pochodzić- może przejdzie...

witajcie :)

Ina szczescie Cie nie opuszcza...ja jeszcze nigdy w totka nie trafilam, ale tez nigdy nic nie puscilam ;)

Malgosia krole ma moj wujek, specjaqlnie zaczal hodowle jak urodzil mu sie wnuczek :) lezaly w zamrazarce juz przygotowane przez wuja. Teddy ja tam ludzi ciac moge, ale jak mam przygotowac miesko, szczegolnie od paru miesiecy, to mnie obrzydzenie bierze ;)
wiec dobrze, ze wujo pocwiartowal i oprawil ;)
A jarzynki tez mialam do tego od babci z ogrodla, zero chemii :laugh: wyszlo pyszne :)

Malgos co do zabkow, to nie ma znaczenia, czy proces ich wypadania potrwa tydzien dluzej,czy krocej. A co do Oli i jej upodoban do stomatologii to ja juz od 5 roku zycia zawsze mowilam, ze chece byc dentystka i nigdy nic innego nie wchodzilo w gre chociaz w rodzinie jestem sama w tym zawodzie ;)

cześć laseczki... :)

czeka mnie dzis wyjatkowo traumatyczne przeżycie... ;)
otóż, ide sobie zrobić zdjecie do dowodu, bo jak sie przemeldowałam, to musze nowy dowód wyrobić, a to już ostatni dzwonek...
booosszzzeeee... jak ja nienawidze zdjec...
chyba nie ma drugiej osoby na świecie, ktora tak nie znosi aparatów fotograficznych skierowanych w swoja strone... normalnie, jakby mi kto krzywde robił... albo conajmniej z pistoletu celował... ;)

Kaszu, ja dziś też w nocy miałam przejścia... brzuch mnie napieprzał jak przed okresem, do tego połamało mnie w krzyżu... ale w sumie spałam dobrze, jak tylko udało mi się zasnac w przerwach miedzy wycieczkami do kibla... :)
wiesz co, chyba ta świadomośc, że to już za chwile ma nastąpić powoduje te dolegliwości... tak, jakby sie myslami wywoływało ten poród... :)

Dzień Dobry Kobietki,
Chłodno nam się dzisiaj dzień zaczął. W Warszwawie, rano, na termometrze, było 6 stopni. Zaczyna sie robić miło. ;)
Kaszu,
trzymaj się i raczej nie leż, tylko spaceruj, ponieważ wiotczeją mięśnie od leżenia przed porodem, lepiej je napinać. U mnie po przeszło miesiącu leżenia dramat kompletny. Od poniedziałku w związku z powyższym zaczynam ćwiczenia "wyczynowe" na schodach.
Po wczorajszym kursowaniu, po mieście to podeszwy stóp i kolana, strasznie mnie bolały. Dziś tez idę rozciągac nogi, bo inaczej nie bedę miała siły na parcie.
Gdzie Syla?
Dawno nie zaglądała?!

Cześć,
Wstałam, zjadłam śniadanie i coraz bardziej podoba mi się opcja wypoczynku w domku :)
Uwielbiam takie powolne rozbudzanie się.
Dzisiaj w nocy do mnie dotarło, że coś się zmieni w naszym życiu, dreptałam sobie po raz kolejny do kibelka, na śpiąco oczywiście, i uświadomiłam sobie, że za kilka tygodni nie będe tak na śpiąco dreptała w tą i z powrotem, bo będzie mały mieszkaniec, który będzie głodny i wycieczka nie potrwa półtorej minuty tylko trochę dłużej. Więc bez oporów się obijam póki mogę.

reklama
Witam!A ja miałam mieć dzisiaj ściągany pessar, robione USG, dzwonię do rejestracji a mój gin jutro nie przyjmuje także najszybciej we wtorek... :( a tak się cieszyłam...do tego miałam okropnego koszmara że mojemu mężowi spodobała się inna kobieta...jakaś do niego wydzwaniała a on bardzo ją chciał poznać...brrr...straszny sen

Do góry