reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Oj, ale naskrobałyście :-)

KIKA - Jakubek jest słodziutkim dzieciaczkiem :-) Dopiero dzisiaj zauważyłam, że zamieściłaś więcej zdjęć. Szybkiego powrotu do formy !!!

reklama
dobrze malgos, ze wpadasz choc na moment, ciesz sie jeszcze ladna pogoda poki jest i spaceruj jak tylko sily Ci pozwalaja

Joliku kochany...no wlasnie a Ty to co sobie wyobrazasz....zdjecia w podpisie zmieniasz, Wagladacie kochanie, malenstwo jednak nie da sie ogladnac w takich rozmiarach.
Pokaz Tymusia, bo my tu takie glodne na te Wasze zdjecia :) prosze ;)

Orzeszku - wiesz co zakochana w swoim dziecku mamusia może z tego forum zrobić? ... galerię zdjęć swojego synka :-D Ja się tylko hamuję z wklejaniem tych zdjęć żeby Was nie zanudzać ... :-D ale skoro Ty chcesz to proszę bardzo. Najnowsze zdjęcia Tymka w październikowych dzieciaczkach ... a teraz pomału zaczynam przygotowania do kąpieli małego :-)

Małgosiu, to miły dzień spoędziłaś. Ale smutnawo bez Ciebie chociaż wszystkie plotkują jak najęte ;)
Ja wróciłam ze spotkania z położną i czekam na jedzonko, bo straszni mi się chce takiej tandetnej chińszczyzny, koniecznie nie-domowej, więc zamówiłam, co tam, najem się póki mogę ;)

Wreszcie przebrnełam, ale gorące tematy były. Niektóre nawet nieco łyse ;D
Ja sie golę w przyszłym tygodniu, a w zasadzie depiluję nie golę. dzisiaj robię zrazy i zamrażam na zaś + buraczki + kopytka

KIKA GRATULACJE!!

Jolik, mysle, ze nikt nie bedzie krecil nosem jak zasypiesz nas Waszymi zdjeciami, My uwielbiamy- na prawde uwielbiamy Was ogladac :)

To samo do Doxy i Kiki i Frezji jak wroca

ale sie Tymusiowi oczka zmienily, tzn powieczki, bo o oczkach to ciezko wiecej pisac, bo spioszek z nigo ;)

Slicznie wygladacie!!! dzieki za zdjecia.
Jutro czekamy na nastepne ;)

Orzech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pytanie do experta:
Olce, jak juz pisałam rusza się ząb, jedynka na dole, i wszystko byłoby ok, tylko, że z tyłu za dwoma jedynkami na dole rosną już (są bardzo widoczne) jedynki stałe i co teraz???

reklama
Do góry