reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Teddy kochana- ja wiem że to głupi przesąd! A ja nigdy nie wierzyłam w przesądy, tylko chodzi o to, że ja panikuję bo nie będę miała chcrzestnej!! mam za mało rodzeństwa ciotecznego i to właściwie maluchy!! i o to panikuję!! nie o jakiś głupi pech przez przesąd! Mam jedną siostre cioteczną w moim wieku ale mieszka w Holandii. :( I z męża strony właściwie to samo! Jego brat będzie na pewno chrzestnym, a dziewczyny takiej nie ma! :(

Wiecie co, ja nie wiem, wczoraj praktycznie we dwie z Kaszu gadałyśmy non stop! a dziś? od samego rana nie nadążam! jeszcze mi net anwala! :( co wy macie dziś z tym spaniem? Ja dla odmiany dziś właśnie po raz pierwszy w życiu zaspałam do pracy!  ;D to był mój pierwszy raz.  ;)

reklama
Hej, hej
ale tu młyn od rana, Kaszu o tej porze co Ty pisałaś to ja zmieniałam bok! ;)

A teraz idę na śniadanko ...

Kaszu sama czy u manicurzystki?

Tak, tak musimy być uśmiechniętymi, pięknymi i zadbanymi przyszłymi mamusiami!

umówiłam sie już ostatecznie na USG ide dziś po pracy na 16. Super, nie musze sie zwalaniac i dodatkowo tłumaczyć. Na pewno dam Wam znać co też tam w krecikowym kopczyku słychać.
Mała, jesli wciaż nie jesteś pewna, czy wziać siostre na chrezstną (a myśle ze to najlepszy wybór  ;) to może któras z nas sie nada  ;D ;D
Tyle ze my wszystkie też jesteśmy w ciąży....... Tyle przesądów na raz.......

Cześć dziewczynki :laugh: W końcu przeczytałam te 11 stron. To było jak książka!! ;D
My wszoraj przemeblowaliśmy pokój z uwzględnieniem maluszka, poza tym pranie, prasowanie, pożądki. W niedzielę przywiezliśmy od kuzynki cztery worki z rzeczami dla maluszka i siedziałam w nich cały poniedziałek- i tak nie było neta ;D Dziś idę na 15 do gina ale tylko badanie i słuchanie serduszka,USG nie będzie :mad:

Doxa sama robie sobie i pedicure i manicure - mam do tego cierpliwość a brokatu, naklejek i cekinków na paznokcie w domu co nie miara ;D ;D ;D

Bazal czekamy z niecierpliwościa na popołudniowe wieści o Twoim usg!!! :D

Frezja Ty już jesteś tak daleko z wszystkimi sprawami? Super, też chciałabym już mieć to za sobą...

Dziewczyny, właśnie dostałam SMSa od Asi, już jest w domu, z dzidzią wszystko w porządku!
;D ;D ;D

reklama
Do góry