reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Mała - no to gratulacje dla siostry! Ale dzieciaczki będą miały fajnie, a siostra dostanie tyyyyle rzeczy od Ciebie!!! O tym przesądzie z chrzestną to nie słyszałam! Wg mnie sprawdzają się tylko te przesądy w które się wierzy!!!!!!!

Kaszu - jak tam Twój brzuszek, lepiej już się czujesz? Zdjęcia są super i te z dzieciaczkami i Twoje! Rzeczywiście byłaś nieco pulchniejszą kobietką, ale tylko odrobinę i baaaardzo ładnie wyglądałaś! Pewnie choroba mamy i te stresy tak Cię wykończyły?

Bazal - koniecznie zdaj jutro relację z USG!!! Ja też jestem przekonana, że wszystko jest OK. Bazalku, a Ty miałaś w ogóle jakieś USG robione do tej pory?

Syla - rozmawiałaś w szkole nt. pani ze świetlicy?

DOXA serdeczne dzięki. UDAŁO SIĘ !!!

Efekty możecie obejrzeć w zakładce "USG".
Ufffff ale szczerze to zmeczyłam się tymi próbami wklajania :-)

Jolik nie ma za co, zawsze chętnie służę pomocą!!!
:)

A synio pierwsza klasa!!!!!!!!!

Wiecie co, Asia nadal się nie odezwała! Dzwoniłam do niej dzisiaj kilkakrotnie i ciągle był komunikat "Abonent poza zasięgiem"! Chyba ma wyłączoną komórkę!

Mam nadzieję że wszystko u niej OK, proszę trzymajcie za nią i maleństwo kciuki!!!!

No i dzisiaj wszystkie poszłyście spać! :(

Mała tylko jakieś 2,5 strony będziesz miała rano do przeczytania ;)

Dzień dobeeeeeeeeeeerek!!!

Dzisiaj ja zaczynam pierwsza!!! ;)
Jakoś nie mogę spać - mój mąż od drugiej chrapie!!
A co tam , odeśpię za dnia!

A to Wy takie jesteście ;D Kaszu się straci to sobie gadacie; Kaszu gada, to Wy się tracicie!! ;D ;D ;D
A ja biedna czekałam, czekałam, czekałam, wylewałam łzy za Wami i co.....??
Dobra kieruję się na wątek usg zobaczyć maleństwo Jolika!!

reklama
Mój brzuch nadal jak bomba zegarowa!
Nic wczoraj nie zadziałało: ani jabłko, ani śliwki suszone, ani jogurt z Bakomy ze śliwkami, ani rosól, ani kefir.....
mieszałam już dosłownie wszystko i .....ani drgnęło!!
Idę zaraz budzić męża do pracy - dzisiaj zaczyna póżniej: normalnie to wstaje o 4:00.
I znowu codzienne rytuały: robienie mężusiowi śniadanka, herbatki do termosu, robienie śniadanka pieskowi i króliczkom...a potem zwykle jeszcze śpię, ale dzisiaj chyba poszukam sobie jakiegoś zajęcia, tym bardziej,że jutro wypada Boże Ciało a koło mnie przechodzi procesja......więc trzeba stroić okna!!!
Wymyśliłam już pewien projekt i mam zamiar go dziś wykonać!
Nic specjalnego, po prostu kupiłam kolorowy brystol i mam zamiar powicinać kielichy, hostie, emblematy Maryjne, itd.
Zwykle pomagam przy strojeniu ołtarza, który przeważnie również jest stawiany zaraz obok mojego domu, ale w tym roku sobie daruję.....trzeba się nabiegać, naschylać a mnie nie wolno...!

Do góry