reklama
cze!! lekarka powiedziała że też na 7 października ale dokładnie powie mi na usg 12 lutego.
mnie też boli brzuszek jak na okres ale mam brać wtedy no-spę. dostałam skierowanie na badania ogólne i przepisała mi Duphaston bo prawie 3 lata temu poroniłam i tak asekuracyjnie mi dała. bardzo mnie mdli na zapach mięsa pod każdą postacią, a zapach kawy mnie dobija dobrze że nie pijam na codzięń :-* :
Witam przyszłe październikowe MAMY! Ja wczoraj dowiedziałam się, że będziemy mieli kolejnego dzidziusia. Była trochę zaskoczona, bo mój pierwszy bobasek skończył tydzień temu 5 miesięcy, a my planowaliśmy za jakieś pół roku spróbować sie starac o następne maleństwo, ale wyszło inaczej i bardzo się cieszę. Trudno będzie wyznaczyć termin przyjścia na świat naszego dzidziusia, ale myśle, że ma ok 3 tygodni, więc pewnie w październiuku go lub ją zobaczymy. Ja narazie czuję się dobrze, mam lepszy apetyt, ale żadnych mdłości czy zawrotów głowy (w pierwszej ciąży było podobnie, w ogóle nie odczuwałam, że jestem w ciąży). Serdecznie was pozdrawiam i czekam na wiadomości co sie u was dzieje. Pa
cześć
byłam dzisiaj na usg
nie widać jeszcze bijącego serduszka ale za to widać ładny pęcherzyk na 2cm. wg usg termin na 6 październik więc tak mniej więcej jak przypuszczałam. co do samopoczucia to piersi bolą, jest mi ciągle niedobrze i chce mi się spać. w poniedziałek na badania ogólne.a co tam u Was ?? wiecie już co i jak??
byłam dzisiaj na usg
nie widać jeszcze bijącego serduszka ale za to widać ładny pęcherzyk na 2cm. wg usg termin na 6 październik więc tak mniej więcej jak przypuszczałam. co do samopoczucia to piersi bolą, jest mi ciągle niedobrze i chce mi się spać. w poniedziałek na badania ogólne.a co tam u Was ?? wiecie już co i jak??
Doxa
Fanka BB :)
Witam wszystkie szczęśliwe "przyszłe" mamy. Jakieś 8 miesięcy temu miałam zabieg wyłyżeczkowania w 10 tygodniu ciąży - puste jajo. Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko w porządku. Jeszcze nie byłam u lekarza, ale wg moich kalkulacji termin wypada ok. 10 października. W poprzedniej ciąży poszłam do lekarza na przełomie 6 i 7 tygodnia i lekarka stwierdziła, że za wcześnie do niej przyszłam, więc teraz pójdę w 8 tygodniu, czyli ciągu najbliższych dni Pozdrawiam wszystkich! Trzymajcie za mnie kciuki!
witam przyszle mamusie
mam mdlosci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;53/st/20051014/k/c93e/preg.png
pozdrawiam ania
mam mdlosci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;53/st/20051014/k/c93e/preg.png
pozdrawiam ania
reklama
Doxa
Fanka BB :)
AgaMP pisze:Witaj Doxa! Mam nadzieję, że wszystko tym razem szczęśliwie się u Ciebie potoczy. Trzymam kciuki
Dzięki AgaMP za wsparcie, ja też mam nadzieję, najgorsze jest to że jeszcze nie wybrałam sobie lekarza (Warszawa)!