No to i ja się niesmiało dopiszę Gratuluje październikowym mamom! U mnie dwa teściki na razie słabiutko pozytywne (we wtorek i w środę robione) @ spóźnia się ok 5 dni już i jutro powtarzam teścik i mam nadzieję zobaczyć wyraźne dwie krechy Jeśli tak będzie to idę do gin w poniedziałek potweirdzić ciążę
reklama
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
witam cieplutko wszystkie pazdziernikowe przyszle mamusie i serdecznie Wam gratuluje
pamietam, jak jeszcze niedawno ostatnim miesiacem byl lipiec i siedzialam na forum sama, a teraz lista naszych mamusien coraz dluzsza, wiec pewnie niedlugo i u Was tak bedzie.
jeszcze raz najszcerzesze gratulacje
pamietam, jak jeszcze niedawno ostatnim miesiacem byl lipiec i siedzialam na forum sama, a teraz lista naszych mamusien coraz dluzsza, wiec pewnie niedlugo i u Was tak bedzie.
jeszcze raz najszcerzesze gratulacje
Jotemka
Fanka BB :)
Slonko, rozumiem Cie bardzo, bardzo. Przed moja pazdziernikowa ciaza, z ktorej jest Marcinek bylam w innej - pierwszej, ktora stracilam w 13tc. Niestety ta pazdziernikowa byla podszyta strachem i lekiem: czy sie uda. Udalo sie i tem jeszcze raz i znow czekam na Malenstwo. Trzymam za Ciebie kciuki. Bedzie dobrzeslonko pisze:Ja na razie jestem cała w nerwach (poprzednią ciążę poroniłam) i tylko wciąż myślę czywszystko będzie dobrze.
Ja nie mam zadnych ;D no oprócz ogromnej płaczliwości. Rycze z byle powodu.
Niestety 3 dni temu zaczął mnie boleć ząb i mam problem. Byłam wczoraj u dentysty i niestety nie można zrobić prześwietlenia żeby dzidzi nie zaszkodzić, wiec na razie dentystka niewiele mi pomogła Ponieważ mimo jakiegos tam zabiegu wczoraj, ząb dalej od wczoraj nieprzerwanie boli musze isc również dzisiaj. Ale dalej nie wiem czy cokolwiek mi pomoże. Wolałabym mieć chyba mdłośnci niż ten cholerny ząb.
Trzymajcie się ciepło
Niestety 3 dni temu zaczął mnie boleć ząb i mam problem. Byłam wczoraj u dentysty i niestety nie można zrobić prześwietlenia żeby dzidzi nie zaszkodzić, wiec na razie dentystka niewiele mi pomogła Ponieważ mimo jakiegos tam zabiegu wczoraj, ząb dalej od wczoraj nieprzerwanie boli musze isc również dzisiaj. Ale dalej nie wiem czy cokolwiek mi pomoże. Wolałabym mieć chyba mdłośnci niż ten cholerny ząb.
Trzymajcie się ciepło
Mała_Mi, biedactwo Mnie tez zab boli! ósemka mi sie wyżyna. To już trwa ok 5 lat!!!! miałam już nacinane dziąsło zeby zab wyszedl a to trwa i trwa... czasem zaczyna sie wyzynac i wtedy bardzo boli a potem przestaje bolec i zab nie rosnie przez nawet rok, dwa no i akurat teraz musial zaczac wyłazic
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Ines trzynan kciuki za Ciebie bardzo mocno ( znam twoją historię)
reklama
Mam straszne zmartwienie. Ten ząb to jednak jakieś przekleństwo Z zębem się coś dzieje, nie mozna go prześwietlić, nie można podać antybiotyku a i tak nic nie robić to też niedobrze, bo takie zakażenie też moze zaszkodzic dziecku. Na razie mam bolący ząb otwarty i zostaje mi jak na razie modlić się, zeby to zapalenie samo się rozeszło. Martwie się a i to też nie dobrze. Kółko sie zamyka