reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Witam, ktoś umie odpowiedzieć na moje pytanie?

6dni od stosunku nie jest to możliwe. Na tym etapie to nawet test ciążowy jeszcze nie wyjdzie a co dopiero mówić o tym żeby było coś widać na usg.
To w którym tygodniu ciąży niby mogła być jak uprawiała ze mną sex , a po 6 dniach od naszego stosunku już ginekolog widział pęcherzyk plamka taka na usg ale bez zarodka.

reklama
Jeśli faktycznie JEST w ciąży to na pewno nie ze stosunku sprzed 6 dni. Na 100% nie.
Sa dwa wyjścia : albo podczas stosunku już była w ciąży albo wcale w niej nie jest.

jeśli to pęcherzyk bez zarodka to ja bym stawiała na jakiś 4-5tydzień

6 dni po stosunku ze mną poszła do ginekologa wysłała mi zdjęcie ( ginekolog powiedział ze to bardzo wczesna ciąża) , był tylko pęcherzyk ciążowy taka plamka na usg. Nie było zarodka. Rozumiecie coś z tego? Bo nie mam kogo się spytać nawet. Skoro ginekolog powiedział ze wczesna ciąża to może to ta sprzed 6 dni nie było przecież zarodka… sama jakaś plamka nic więcej

Jeśli jest w ciąży to ba pewno nie z Tobą . Musiała być wcześniej w ciąży. Po 6 dniach od stosunku to by się nawet nie zagnieździło jeszcze. Pęcherzyk ciążowy jest widoczny gdzieś kolo 5tc

To w którym tygodniu ciąży niby mogła być jak uprawiała ze mną sex , a po 6 dniach od naszego stosunku już ginekolog widział pęcherzyk plamka taka na usg ale bez zarodka.
No nie wiem 4/5? Oczywiście licząc od dnia ostatniej miesiączki. Jeśli wcześniej nie uprawiałeś z nią seksu i tylko ten jeden raz w takim czasie to raczej dziewczyna cię okłamuje [emoji2368]

Wysłała mi zdjęcie z usg i ginekolog powiedział ZE TO BARDZO WCZESNY ETAP CIĄŻY ze widzi ciąże na usg i zdjęcie plamki. No Ok zobaczymy co będzie.

Wysłała mi zdjęcie z usg i ginekolog powiedział ZE TO BARDZO WCZESNY ETAP CIĄŻY ze widzi ciąże na usg i zdjęcie plamki. No Ok zobaczymy co będzie.
Jeśli tak jest to powtórzę to co napisałam i to co inne dziewczyny tu już napisały.
Jeśli jest w ciąży to w jakimś 4-5 tygodniu.
Jeśli miałeś z nią seks jakieś ... 2-3 tygodnie temu no to ok, ale jeśli seks był TYLKO 6 dni temu i to był twój jedyny raz z nią to to nie jest twoja ... sprawka.

Nie ma absolutnie opcji żeby była w ciąże z seksu sprzed 6 dni, tylko ze wcześniejszego stosunku.

Załączniki

• 686963AF-9300-4BD6-8FA6-A3E8C7489A82.jpeg
    686963AF-9300-4BD6-8FA6-A3E8C7489A82.jpeg
    910,5 KB · Wyświetleń: 214
reklama
Jeśli tak jest to powtórzę to co napisałam i to co inne dziewczyny tu już napisały.
Jeśli jest w ciąży to w jakimś 4-5 tygodniu.
Jeśli miałeś z nią seks jakieś ... 2-3 tygodnie temu no to ok, ale jeśli seks był TYLKO 6 dni temu i to był twój jedyny raz z nią to to nie jest twoja ... sprawka.

Nie ma absolutnie opcji żeby była w ciąże z seksu sprzed 6 dni, tylko ze wcześniejszego stosunku.
Spałem z nią tylko 1 raz tak jak pisałem tutaj właśnie

Do góry