reklama
DarkAsterR
Fanka BB :)
Dlatego pytałam jak długo się wcześniej z koleżanka znali?
Nikt bez powodu nie wychodzi z friendzone po wielu latach.
Nikt bez powodu nie wychodzi z friendzone po wielu latach.
D
dawidmatczyk81
Gość
Nie zabezpieczaliśmy się, ale nie skończyłem w środku, raz z nią spałem co pisałem , chciałem się z nią spotkać porozmawiać ale wyczuła w moim głosie ze coś jest nie tak i skłamała ze niby chora jest i siedzi w domu, ze jak wyzdrowieje sie spotkamy pogadamy o tym. Dalej sie upiera ze To moje dziecko.
Kitku
Zaangażowana w BB
Jeśli jest taka pewna, to testy na ojcostwo nie powinny być problemem Ja rozumiem, że są różne sytuacje. Można nie być pewnym, kto jest ojcem... Ale tutaj ewidentnie dziewczyna chce Cię celowo w coś wmanipulowaćNie zabezpieczaliśmy się, ale nie skończyłem w środku, raz z nią spałem co pisałem , chciałem się z nią spotkać porozmawiać ale wyczuła w moim głosie ze coś jest nie tak i skłamała ze niby chora jest i siedzi w domu, ze jak wyzdrowieje sie spotkamy pogadamy o tym. Dalej sie upiera ze To moje dziecko.
D
dawidmatczyk81
Gość
Jeśli jest taka pewna, to testy na ojcostwo nie powinny być problemem Ja rozumiem, że są różne sytuacje. Można nie być pewnym, kto jest ojcem... Ale tutaj ewidentnie dziewczyna chce Cię celowo w coś wmanipulować
D
dawidmatczyk81
Gość
Powiedziała jeszcze te (6 dni czy tam 7 dni) po naszym stosunku już ginekolog widział Ciąże na usg, co nigdzie tego nie ma, bo trochę tez przeczytałem na ten temat, powiedziała ze zarodka nie było w pęcherzyku bo bardzo wczesna ciąża , ale czytałem ze zanim powstanie pęcherzyk to tez musi minąć nie od razu…
Jeśli przespaliście się tylko jeden raz w czasie, o którym piszesz, to na bank nie Ty jesteś ojcem i musisz to zrozumieć. Nie ma absolutnie takiej możliwości. Totalnie. Zrozum to.Powiedziała jeszcze te (6 dni czy tam 7 dni) po naszym stosunku już ginekolog widział Ciąże na usg, co nigdzie tego nie ma, bo trochę tez przeczytałem na ten temat, powiedziała ze zarodka nie było w pęcherzyku bo bardzo wczesna ciąża , ale czytałem ze zanim powstanie pęcherzyk to tez musi minąć nie od razu…
Passtelova
Czytałeś dobrze i dziewczyny z forum ci to potwierdziły. Jeśli potrzebujesz kolejnego głosu, że nie jesteś ojcem, to dolicz jeszcze mój.Powiedziała jeszcze te (6 dni czy tam 7 dni) po naszym stosunku już ginekolog widział Ciąże na usg, co nigdzie tego nie ma, bo trochę tez przeczytałem na ten temat, powiedziała ze zarodka nie było w pęcherzyku bo bardzo wczesna ciąża , ale czytałem ze zanim powstanie pęcherzyk to tez musi minąć nie od razu…
D
dawidmatczyk81
Gość
A tak z ciekawości to ile czasu rośnie sam pusty pęcherzyk? Już nie chodzi o to czy mam jakieś nadzieje bo już ich nie mam po przeczytaniu i czego się dowiedziałem. Jak się spotkam z ta dziewczyna to tez nie chce jej pokazać ze jestem zielony w tym temacie , tak w zaparte idzie ze to moje dziecko. Poczekam do spotkania w 4 oczy.
reklama
Passtelova
Pęcherzyka nie zobaczysz wcześniej niż 2-3 tygodnie po stosunku, przy czym bliżej 3.A tak z ciekawości to ile czasu rośnie sam pusty pęcherzyk? Już nie chodzi o to czy mam jakieś nadzieje bo już ich nie mam po przeczytaniu i czego się dowiedziałem. Jak się spotkam z ta dziewczyna to tez nie chce jej pokazać ze jestem zielony w tym temacie , tak w zaparte idzie ze to moje dziecko. Poczekam do spotkania w 4 oczy.