reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witam, ktoś umie odpowiedzieć na moje pytanie?

reklama
Nie zabezpieczaliśmy się, ale nie skończyłem w środku, raz z nią spałem co pisałem , chciałem się z nią spotkać porozmawiać ale wyczuła w moim głosie ze coś jest nie tak i skłamała ze niby chora jest i siedzi w domu, ze jak wyzdrowieje sie spotkamy pogadamy o tym. Dalej sie upiera ze To moje dziecko.

Nie zabezpieczaliśmy się, ale nie skończyłem w środku, raz z nią spałem co pisałem , chciałem się z nią spotkać porozmawiać ale wyczuła w moim głosie ze coś jest nie tak i skłamała ze niby chora jest i siedzi w domu, ze jak wyzdrowieje sie spotkamy pogadamy o tym. Dalej sie upiera ze To moje dziecko.
Jeśli jest taka pewna, to testy na ojcostwo nie powinny być problemem 😉 Ja rozumiem, że są różne sytuacje. Można nie być pewnym, kto jest ojcem... Ale tutaj ewidentnie dziewczyna chce Cię celowo w coś wmanipulować 😕

Powiedziała jeszcze te (6 dni czy tam 7 dni) po naszym stosunku już ginekolog widział Ciąże na usg, co nigdzie tego nie ma, bo trochę tez przeczytałem na ten temat, powiedziała ze zarodka nie było w pęcherzyku bo bardzo wczesna ciąża , ale czytałem ze zanim powstanie pęcherzyk to tez musi minąć nie od razu…

Powiedziała jeszcze te (6 dni czy tam 7 dni) po naszym stosunku już ginekolog widział Ciąże na usg, co nigdzie tego nie ma, bo trochę tez przeczytałem na ten temat, powiedziała ze zarodka nie było w pęcherzyku bo bardzo wczesna ciąża , ale czytałem ze zanim powstanie pęcherzyk to tez musi minąć nie od razu…
Jeśli przespaliście się tylko jeden raz w czasie, o którym piszesz, to na bank nie Ty jesteś ojcem i musisz to zrozumieć. Nie ma absolutnie takiej możliwości. Totalnie. Zrozum to.

Czytałeś dobrze i dziewczyny z forum ci to potwierdziły. Jeśli potrzebujesz kolejnego głosu, że nie jesteś ojcem, to dolicz jeszcze mój.

A tak z ciekawości to ile czasu rośnie sam pusty pęcherzyk? Już nie chodzi o to czy mam jakieś nadzieje bo już ich nie mam po przeczytaniu i czego się dowiedziałem. Jak się spotkam z ta dziewczyna to tez nie chce jej pokazać ze jestem zielony w tym temacie , tak w zaparte idzie ze to moje dziecko. Poczekam do spotkania w 4 oczy.

reklama
A tak z ciekawości to ile czasu rośnie sam pusty pęcherzyk? Już nie chodzi o to czy mam jakieś nadzieje bo już ich nie mam po przeczytaniu i czego się dowiedziałem. Jak się spotkam z ta dziewczyna to tez nie chce jej pokazać ze jestem zielony w tym temacie , tak w zaparte idzie ze to moje dziecko. Poczekam do spotkania w 4 oczy.
Pęcherzyka nie zobaczysz wcześniej niż 2-3 tygodnie po stosunku, przy czym bliżej 3.

Do góry