reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witam, ktoś umie odpowiedzieć na moje pytanie?

To albo stara miłość nie rdzewieje albo jest ktoś trzeci w tej historii... Może jakiś przypadkowy koleś, który nie nadaje się na ojca albo koleżanka nawet nie wie, kto to i jako odnaleźć, więc na szybko wykombinowała, że wrobi Ciebie w ciążę (pewnie jesteś dobrym kumplem/przyjacielem i uznała, że lepiej z Tobą mieć to dziecko niż z tamtym) i tyle z tej historii :)

Istnieje jeszcze szansa, że kobieta sama nie ogarnia jak działa jej cykl, owulacja, zapłodnienie 🤣🤣 i serio uważa, że to Twoje dziecko. Ale to by nie świadczyło o niej najlepiej...
Spójrz na wątki na forum. Mam wrażenie, że co druga nie wie jak działa jej organizm ;)

reklama
Pprzecież lekarz jej na bank powiedział który to tydzień to aż tak głupia by była żeby pomyśleć że ciąża 4tygodniowa jest ze stosunku sprzed tygodnia? W sumie i tak zbyt mądra nie jest skoro chce wrobić w dziecko swojego przyjaciela.Zwaliła dziewczyna misję totalnie.Chciała zyskać A straciła chyba wszystko co miała...
Może myślała, że przyjaciel głupszy, nie zna się i uwierzy jej na słowo zamiast czytać :)
A ona może być tak głupia swoją drogą i tak, lekarz powiedział "wczesna ciąża" to nie analizowała. 😆 Cholera wie. Jak jest głupia to pół biedy. Ale jak jest aż tak perfidna i specjalnie chciała przyjaciela tak wrobić, to koszmarna typiara i szkoda malucha. :(

Koleś .. uciekaj gdzie pieprz rośnie :o powiem tylko tyle TO JEST NIEMOŻLIWE, NIE MA NA TO TAKIEJ SZANSY, ŻEBYŚ TO TYŁ BYŁ OJCEM ! Swoją drogą, współczuję Ci znajomej ... straszna musi być jak Ci wmawia takie rzeczy. Słyszałeś kiedyś o powiedzeniu '' na dupe'' ? to koleżanka właśnie to robi .
Fajnie by było kilka dni po seksie zobaczyć coś na USG- ale to chyba moje niedoczekanie 🤣

nie wierz jej w nic co Ci powie, sama na lodzie zostanie dlatego wmawia Ci niestworzone rzeczy za przeproszeniem z dupy wyjęte. Nie rób testu bo szkoda kasy, lepiej zainwestuj w siebie niż na .... wydawać ;)

Tym bardziej ze ufny za bardzo jestem.
Skoro pytałeś na forum to jednak nie byłeś pewny. Stary kon z ciebie i dajesz się robić jak dziecko :)
pytałem na forum bo po to jest te forum, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, nie znałem się na takich sprawach kobiecych, wiec skąd mogłem wiedzieć tym bardziej jak kobieta mnie zapewniała i nigdy bym nie pomyślał ze zdoła mnie tak oszukać. A ze jestem łatwowierny, to wykorzystała to i jej się udało prawie.

reklama
Może i jesteś ufny, ale pomyślałeś, dopytałeś i już wiesz na czym stoisz, to najważniejsze. Chyba nigdy tyle dziewczyn nie kibicowało facetowi ;) To dla Ciebie na pewno trudna sytuacja, ale mam nadzieję, że wyjdziesz z niej bogatszy o doświadczenie życiowe i pójdziesz dalej śmiało do przodu.

Do góry