reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witam i rozpoczynam LISTĘ :D

reklama
Witam:)
Pojawiam się ponownie na forum dla mam oczekujących;)
ostatnia ciąża zakończyła się smutno - mój synek zmarł,ale wierze,e teraz będzie inaczej:)
dzidzi spodziewam sie ok.10 września:)
Obecnie nie odczuwam żadnych zmian, prócz chwiejnego nastroju.
A! żeby było na szczęście to a stycznia zlamałam nogę w kostce i z wizytą u lekarza czekam aż do zdjęcia gipsu:(
A tak chciałabym wiedzieć że z maleństwem wszystko ok.....

jeszcze nie robie suwaczka,poczekam aż się upewnię;)

pozdrawiam
edyta z Katowic

edi Witaj :D

będzie dobrze :D
JAk mi lekarka powiedziała - czesto druga ciąża wyglada zupełnie inaczej niż pierwsza

Gratuluje jeszcze raz wszystkim wrzesniowym zafasolkownym :) ... byc moze do Was dolacze ;) co sie okaze za 7 dni :p

Pozdrawiam i buziaki :-*

witam Wrześnióweczki  ;D i gratuluje serdecznie!!! zdróweczka i pozdrawiam z lipcóweczek  :) buziaczki  :)

reklama
witam wrzesniowe mamusie..!!!!
zycze mniej nudnosci... i mdłosci... by ciaze przeszla bez komplikacji!!!

lipcowka 2006

Do góry