reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witam i rozpoczynam LISTĘ :D

W końcu i ja tu dotarłam :) Bardzo chę się zapisac na liste, termin wychodzi mi na 16 września ale zobaczymy czy lekarz to potwierdzi. Wybieram sie do niego w okolicach 15-17 styczeń. Wczęsniej nie dam rady bo córcia chora w domku i nie mam jej z kim zostawić, jak wróci do przedszkola to będę miala więcej czasu. Pozdrawiam wszystkie i pozdrowienia dla fasolek ;)

reklama
Mamusie wrzesniowe witam ! Moja Lenusia ma juz miesiac (wczoraj), mamy sie super, ja zaczynam naprawde niezlej wprawy nabierac w "obsludze" dzidziusia + domu jednoczesnie. I wzielam sie za dalsze porzadki w "nadwyzkach" wyprawkowych....(pisze "dalsze" bo pierwsze byly juz przed porodem :) )

został mi jeszcze fotelik Maxi-Cosi Citi, który właśnie wystawiłam na allegro. Fotelik jest nowiutki, nigdy nie użyty (dostaliśmy go w prezencie, a wcześniej kupiliśmy już sobie taki sam). Fotelik wystawiam bez ceny minimalnej bo chce sie po prostu go pozbyc, to i tak byl prezent.

Może któraś z Was będzie zainteresowana, podaje linka:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80980887

I mam jeszcze całe dno szafy ubranek ktore Lena dostala w prezencie z USA ale ktore nie trafily w moj gust...Tez to bede musiala ofotografowac i wystawic, podrzuce Wam wtedy linka tez.

Trzymam kciuki za wszystkie :)

pozdrowionka
Paulina

PS dla mnie ciaza pomimo "orzyganych" ;) 3 pierwszych miesiecy byla okresem najlepszym w moim zyciu! Czego i Wam zycze i wszystkim serdecznie gratuluje!!!

WITAM WRZESNIOWECZKI !!!!!![/b]
Jestem ubiegloroczna wrzesniowka i dlatego darze was wielkim sentymentem!!!
Bede zagladac do was jezeli mi na to pozwolicie,a i zapraszam na wrzesniowki2005. Sluzymy pomoca,a zadne pytanie nie jest dla nas glupie,tak wiec walcie prosto z mostu ;D Tam sa same klawe babki ;D ;D
Zycze wam powodzenia i zeby kazda z was juz we wrzesniu mogla utulic w ramionach swoje dziecie ;)
Ciaza to najpiekniejszy okres zycia( i wcale tak nie uwazalam do 3 miesiaca jak atakowaly mnie mdlosci i inne przypadlosci)
I teraz wiem napewno,ze chce jeszcze raz!!! ;D ;D

P.S. tylko wyspijcie sie zawczasu!!!!!!

reklama
Hej Anineczka!
Dzieki za zaproszenie. Szkodaze i tak na zapas nie mozna sie wyspac... Wiem cos o tym, ale trzeba korzystac z tego, ze mozna co polecam i innym brzuchatkom.

Do góry