reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witam i rozpoczynam LISTĘ :D

Margolis mam to samo, zaczena mnie dopadać zły nastrój. Smutno mi, martwie się. I brzuszek też mnie pobolewa, wczoraj wieczorem tak mnie złapał ból po stronie jajnika ze mało brakowało a wziełabym nospę. Przed chwilką się rozkaszlałam i znow mnie boli. Pamiętam kiedyś bolało mnie tak po środku a teraz z boku. Wtedy macica za mocno sie napinała a ciekawe co teraz? Trzymaj sie, trzeba jakoś poprawić ten humorek :)

reklama
Pewnie,że bedzie lepiej:))
moze jakąs dobra ksiązkę trzeba poczytac,albo zalączyć komedyjkę?
a może nieco sie zdrzemnąć i złe baboki Was opuszczą:))

Cześć Wrześnióweczki!
Dołaczam i ja - mam termin na 16 wrzesnia (wg usg). Na razie czuje sie dobrze, choc mdlosci mecza mnie przez caly dzien. jest to nasza pierwsza ciąza i troche sie boje, czy wszystko bedzie ok...

Witaj Marzeniu:)
Nic się nie bój wszystko będzie dobrze tylko dbaj o siebie i dzidzię:)
A te mdłości to chyba normalne:))

Marzeniu witam sedecznie :)
Cieszę się ze zawitałaś do nas, napisz o sobie cos więcej, moze w innych tematach :) Zapraszamy

Czesc Cleo,
juz chyba w kazdym temacie "cos" napisalam...
jestem w 6 tyg i caly czas jeszcze nie mozemy w to uwierzyc... jest to nasza pierwsza ciaza i bardzo chcemy, aby wszystko bylo w porzadku...Nie jestem na zwolnieniu tylko pracuje, a ze praca wiaze sie z dosc czestymi wyjazdami, to ani mnie ani maluszkowi sie nie nudzi....
Podpowiedzcie mi jak zrobić taki "sympatyczny paseczek" z wiekiem fasolki...
pozdr

Marzenko! W dziale stramy się jest szczegółowa instrukcja ale najlepiej kliknąć na taki który Ci się podoba i znajdziesz odpowiednią stronę. Trzeba tylko uważać, z którego okienka skopiować dane do wklejenia w danych publicznych - ma być na forum, zwykle to drugie okienko. Pa

reklama
Marzenia Witaj w naszym gronie!!!!

Zycze Ci lekkiej ciazy i krotkich mdlosci. Wszystko bedzie dobrze.

Do góry