reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Miśka od tego czytania to człowiek już głupieje! Ja też czytam wszystko co się da a potem na wizycie gin ma mnie dosyć, bo jak zaczne go wypytywać o to wszystko co czytałam to ma mnie dosyć! :laugh: zawsze mi mów że mam przestać tyle czytać bo sama potem szukam na siłe problemów. Ale inaczej jest gdy to twoje pierwsze dziecko, o które się starasz jakiś czas. U mnie to było tak że starałam się 1.5 roku a potem jak zaszłam w ciążę dzięki mojemu lekarzowi to człowiek zaczyna się zastanawiać że to jakoś tak szybko i bez problemów się udało, ze zaczyna się mieć głupie myśli.
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
No ja tez tak mam, nasza dzidzia też jest wyczekana ale staram sie teraz nie za duzo już czytać bo na początku wpadałam w paranoje, co za dużo to nie zdrowo, zwłaszcza jakiś złych wiadomości, i teraz jest lepiej. Też Ci tak polecam, nie wczytywać sie za bardzo, tylko myślec pozytywnie Pozdrowionka
Witam, moja dzidzunia ma termin przyjścia na świat 21 września
I pytanie jeszcze: jak zrobić żeby zmienić sobie nazwę i jakieś zdjęcie wkleić???????
I pytanie jeszcze: jak zrobić żeby zmienić sobie nazwę i jakieś zdjęcie wkleić???????
reklama