reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witam i rozpoczynam LISTĘ :D

Ja tez wyczytuje co sie da, zwłaszcza ze to wszystko dla mnie jest nowe :) Duzo ciekawostek mozna wyczytac! :)

reklama
Miśka od tego czytania to człowiek już głupieje! ;) Ja też czytam wszystko co się da a potem na wizycie gin ma mnie dosyć, bo jak zaczne go wypytywać o to wszystko co czytałam to ma mnie dosyć! :laugh: zawsze mi mów że mam przestać tyle czytać bo sama potem szukam na siłe problemów. Ale inaczej jest gdy to twoje pierwsze dziecko, o które się starasz jakiś czas. U mnie to było tak że starałam się 1.5 roku a potem jak zaszłam w ciążę dzięki mojemu lekarzowi to człowiek zaczyna się zastanawiać że to jakoś tak szybko i bez problemów się udało, ze zaczyna się mieć głupie myśli. ;)

No ja tez tak mam, nasza dzidzia też jest wyczekana :) ale staram sie teraz nie za duzo już czytać bo na początku wpadałam w paranoje, co za dużo to nie zdrowo, zwłaszcza jakiś złych wiadomości, i teraz jest lepiej. Też Ci tak polecam, nie wczytywać sie za bardzo, tylko myślec pozytywnie :) Pozdrowionka

reklama
Urszulko musisz wejść na Twoje konto na ciemno niebieskim pasku i tam sobie pozmieniaj co chcesz ;)

Do góry