reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witam i rozpoczynam LISTĘ :D

reklama
Co do mojego terminu to chyba mozna powiedziec ze to bedzie 25 Wrzesnia, juz bez potwierdzenia :) chyba ze dzidzia zrobi niespodzianke i urodzi sie w pazdzierniku :laugh: Myśle, że wszystkie dziewczyny które maja termin na koniec miesiąca nurtuje to samo pytanie?!

Ech , ja bym chciała urodzić trochę wcześniej niż mam termin, bo niestety mam tendencję do przenoszenia i to aż o dwa tygodnie!!! lub po prostu urodzić w terminie :)

No ja jestem ciekawa jak to bedzie :) bo nie mam pojecia!!!
Adasia, widziałam twoje zdjecia, ładna z ciebie dziewczyna :) i az nie mogę uwierzyc,że te dzieci na zdjęciach to twoje :) hi,hi

Dzięki Miśka! Jestem młodą mamusią dla swoich dzieci.Córkę urodziłam jak miałam 21 lat a syna 24
lata.Teraz widzisz jaka to pannica ,przybyło mi latek ale czuję się młodo :D

Naprawdę wygladsz super! lepiej być młoda mama niz pozniej babcia- emerytka :) Ja zwlekałam i zwlekałam i wreszcie powiedziałam stop! bo czas leci.... :D

Dzięki, dzięki kochana!!! Postaram sie bywac częściej, ale póki nie będe miała swojego netu to niestety bedzie to sporadycznie :)

reklama
Miśka bywaj tu tak często jak się da :)Ja to czasami wpadam w nałóg siedzenia na necie ::)
Głównie okupuję babyboom i czytam co się da

Do góry