reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

aniay, te materialy sprzed 20-30 lat sa duzo lepszej jakosci niz te nowe, szczegolnie produkowane w Polsce.moja mam dopiero niedawno powyrzucala posciel wlasnie uszyta w koncu lat 70-tych i poczatku 80-tych, a byla ona w ciaglym uzytku, prana i gotowana ( latem to nawet kilka razy w tygodniu w te najwieksze upaly), jedynie nieprasowana ( bo dla mojej mamy prasowanie to po myciu naczyn i przed sprzataniem to najwieksza "kara",LOL). a pieluch to rzeczywiscie moglyby nie "przezyc" ierwszej solidnej kupki.....

reklama
a ja czekam na telefon ze sklepu ze są już nasze mebelki. mam nadzieje ze nastąpi to najpóźniej jutro, bo już nie mogę się doczekac tych cudeńków w naszym mieszkanku:-). od razu je skrecamy i będą sobie stały do stycznia już w stanie pełnym :-).później tylko pościelkę założe i bedziemy cekac na Wkład Główny do łózeczka:-D

my bylismy wczoraj w Ikei i w koncu kupilam brakujacy mi regal z polkami do spizarki... juz go zlozylam i teraz musze przeorganizowac wszysko... rozplanowalam tez sobie kuchenne szafki i na wiosne zabieramy sie za remont kuchni...

takie odswierzone mieszkanko to cud miod i orzeszki :-) szkoda tylko ze nie mozna tak pstryknac albo przekrecic pierscien Arabelli i juz jest :-) a tak trzeba przebrnac przez ten brud remontowy :-(

takie odswierzone mieszkanko to cud miod i orzeszki :-) szkoda tylko ze nie mozna tak pstryknac albo przekrecic pierscien Arabelli i juz jest :-) a tak trzeba przebrnac przez ten brud remontowy :-(
dokladnie...
a jak posuwa sie u ciebie instalowanie zmywarki ( gdzies czytalam na ten temat)? jaka kupiliscie? ja szukalam w zeszlym roku dla mojej mamy,ale wydawaly mi sie one strasznie drogie,no i chcialam taka z opcja gdzie sie wylacza suszenie i naczynia schna same ( by oszczedzic na pradzie).

ewa-krystyna
zgadzam sie co do materialow w 100% chociaz zdazaja sie wyjatki, ale to 40-50cio letnie :p
Co do poscieli to u mnie w domu zawsze oddawalo sie ja do magli, teraz czesem jak mi sie chce to prasuje, a jak nie to w koncu i tak sie wygniecie :p
Dziekuje za mile slowa na temat luzeczka, juz sie nie moge doczekac kiedy wreszcie staie na miejscu w oczekiwaniu na zawartsosc:p
Btw czy nie za wczesnie chce sie zabrac za pranie i prasowanie dzieciecych ciuszkow. Zaczynam sie zastanawiac, czy ma to sens, biorac pod uwae czas prz ktory beda jeszcze lezec nie uzywane w szufladzie.

reklama
Ewa no zrobili wszystko w jeden dzien czyli w sobote :-) w kuchni gumolit wymieniony i zmywarka zamontowana :-) a jaka to nie wiem dokladnie, jakas elektroluxa :-)

Do góry