reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

moja podpora do baldachimu przymocowana jest na tasmę klejąca do łóżeczka (bardzo stabilnie). Niby kupiliśmy standardową, a okazało się , ze jest jakas za krótka i wyglada beznadziejnie (tj. za nisko baldachim)..

reklama
MariaOla nie ma za co `;-) gdyby nie tynka, to jka bym chyba ze 3 dni potrzebowala na zamontowanie tego :-D

A to kącik mojego maleństwa...co prawda jeszcze nie skończony (nie zakładam całej pościeli, i szukam jakiejś malutkiej komódki czy stojaka na przewijak)...ale można już pokazać...
no i ja bez makijażu...w dresach...bez komentarza...

i tak przy okazji zdjęcie, które sobie zrobiłam podczas leżenia plackiem dla dobra maleństwa....

reklama
Do góry