reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

Dziewczyny jakie w koncu kupujecie proszki i kiedy zaczynacie wszystko prac i prasowac?
Ja kupilam 1 lovelle, no i chcialam jeszcze w grudniu wszystko sobie poprac, ale kolezanka mi powiedziala, ze to za wczesnie. :eek: I ze mam sobie to robic na poczatku stycznia. Co Wy na to?
Ja bym chciala posciel i kocyki, rozki wyprac jeszcze w grudniu, no a nad tymi ciuszkami to sie teraz zastanawiam, moze faktycznie to jeszcze za wczesnie?

reklama
aph ja już mam poprane, poprasowane i poskładane w szafce ciuszki po Sandruni :-) a te nowe lada dzień popiorę w ręku:tak: A prałam w zwykłym proszku takim jaki używam dla nas (Dośka) Sandrunia miała uczulenie na te wszystkie proszki dla małych dzieci a od naszego proszku nic:no: Dodałam tylko płyn do płukania lovela:tak: Ja to wogule może zwariowałam ale przed świętami chcemy rozłożyć już łóżeczko:cool2:

Xmamuska, no tak tylko, ze moje teramin to w sumie diabli wiedza na kiedy. :wściekła/y: Jakby mi lekarz co 5 minut nie mowic cos innego to tez bym moze byla zdecydowana na cos. A jak uslyszalam, ze termin na 2.02, no to w sumie nie bede prala wszystkiego 2 miesiace wczesniej. :no:
Ale co do lozeczka to juz postanowione ze kupujemy najdalej do 10 stycznia i skrecamy, bo musimy pokombinowac z nim jeszcze jak je dokladnie ustawic. niby ustalilismy juz, ale ostatnio znowu nam sie odmienilo. No a nie chce potem latac z tym lozeczkiem, jak juz nasz slodziutki "wklad" w nim bedzie. :-)

No to ja juz lozeczko mam rozlozylam postawilam na swoim miejscu i se stoi a co se bede :-) no i ciuszki tez juz poprane i poprasowane.Ja juz prawie jestem gotowa brak mi tylko przewijaka i poscieli no i pomalu zaczynam sprzatac tak generalnie,bo z dnia na dzien moje plecy odmawiaja mi posluszenstwa;-) tak na poczatek grudnia powinnam miec wszystko rozlozone wtedy wsawie fotki;-) a no i choinke tez se juz rozloze a co tam:tak: :-D

reklama
NO PEWNIE;-) JA MUSZE TERAZ ZACZAC WSZYSTKO SZYKOWAC BO POZNIEJ NIE BEDE MIALA TYLE SILY:tak: JUZ MI JEJ BRAKUJE TERMIN MAM NA 2 STYCZNIA WIEC MOZE SYNEK ZROBI NIESPODZIANKE MAMUSI I WYJDZIE WCZESNIEJ :-D

Do góry