reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

reklama
no no piekny pokoj, tylko szkoda mi tej dziewczynki bo skoro chciala zielony pokoj z zabami to szkoda ze takiego nie ma, ja bym chyba sie zalamala bedac 10 latka :-( ale tak czy siak pokoj piekny :-)

Ewa - Krystyna boziu ale Ty masz talent, nie myslalas o tym aby szycie stalo sie Twoim zrodlem dochodu??? mysle ze klientow by Ci nie zabraklo :-) kurde sama chce taka kolderke i ochraniach!!! i to dla siebie hehhhhe:-D:-D:-D:-D
Karlam, ja juz o tym myslalam i nie jedna znajoma mi radzila,ale problem w tym,ze material jest stosunkowo drogi i jakbym doliczyla robocizne, to by to wszystko wyszlo potwornie drogo... tak wiec szyje dla wlasniej przyjemnosci i satysfakcji ...
co do pokoiku,to jej rodzice mieli racje. ona ma juz 10 lat,prawie 11 i za dwa lata na pewno by jej sie zaby znudzily i motyw ten jest bardzo dziecinny; ona tez sama potem wybrala te ksiezyce jako drugi wybor. w sumie jest to najladnijsze pomieszczenie u nich w domu.
Karlam i Tynka, napiszcie mi skad jestescie i czy jest wam daleko do Tych.
Rowniez bardzo dziekuje za tak mile komentarze z waszej strony.

Karolina, to super. teraz to juz musze leciec bo mnie z pracy wyrzuca....
odezwe sie do ciebie wieczorem.
milego dnia dla wszystkich!

HA! a nie dzisiaj wzielo mamusio-sprzataniowe szlenstwo. :-) przerzucilam prawie caly pokoj do gory nogami. Mojego meza poupychalam troche bardziej po tej naszej pokoinie ( no bo do czego to podobne zebym ja sie gniotla ze swoimi rzeczami a on do szuflady wrzuci dwie rzeczy i juz zajeta) no i wygospodarowalam miejsce na rzeczy malej. Poukladalm je w szzufladce i najgorsze jest to ze juz nic wiecej tam nie zmieszcze:szok: Pieluch i ciuszki w wiekszych rozmiarach upchnelam do szafy, zrobilam porzadek z papierami, kosmetykami, czescia ciuchow i wogole pokoj niby ten sam ale jakby tornado przeszlo, tak wszystko pozmienialo miejsce. Teraz tylko czekac az mezus wroci z pracy i poodkurza, a ja sie za obiad zabieram, tylko jeszcze wczesniej wywiesze jedno pranie i wstawie nastepne.

ja dziś też sprzatnęlam mieszkanko, ale to nie w kierunku dzieciowym. jutro przyjeżdza do mnie koleżanka z meżęm i fasolką w brzychu w gości. wiec trzeb abyło ogarnąc troche chałupe:-D
a zmachałąm się jak nie wiem:baffled:

A ja się dziś zastanawiałm gdzie znajdę miejsce na ciuszki Martusi:-)

Tynka pisała o podobieństwie.. 1 osoba na 100 mówi,że Natalka jest podobna do mnie i to chyba chcą się podlizać:-DA tak naprawdę to w połowie (górnej) jest cały tata a w połowie dolnej cała mama;-)

I pytanie mam:kto mieszka w Tychach?też mam blisko;-)

JA mam daleko........zreszta jak wszedzie...........z tej Warszawy wszedzie jest daleko...a najdalej do moich rodziców:-( Boze ile ja bym dala by sie stad wyprowadzic.............:baffled:

No dziewczyny .... widzę, że nie tylko mnie opętało wicie gniazda .... ;-)

Ewa-Krystyna ..... ten border jest przepiękny u mnie też by pięknie pasował, choć ten który mam też jest niczego sobie.

Własnie ładuję baterie do aparatu i może jutro zasypię was fotkami :-D

reklama
Do góry