reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

reklama
Smutno mi bo dzis sa moje urodziny i moja kuzynka, ktora tu jest nie raczyla nawet do mnie zadzwonic, a o odwiedzeniu mnie nie wspomne.Jedyna rodzina jaka tu mam.Ciezko jej bylo z dwojka dzieci przyjechac autobusem.No i nie ma jej kto tylka wozic odkad sie rozeszla ze swoim menem:-( :-( :-( zachowala sie jak swinia dla mnie bo nawet nie raczyla zadzwonic:no:

Karolcia, no co ty - olej to!!!! Nie przyjechała, to nie! Ciesz się z tego co masz- w końcu to pierwsze urodziny z twoim synkiem!

Chociaż zdaję sobie sprawę, że samej ci tam trochę ciężko, ale sama wcześniej pisałaś, że nie jesteście z ta kuzynką zbyt blisko, naprawdę - olej to!!!!

a przy okazji- wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim- szybkiego i szczęśliwego rozdwojenia!!!

Karola2007, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
grudzien juz tuz tuz,ani sie objrzysz i juz tu bedzie.
gdzie ty mieszkasz? nie masz tam zadnej bratniej duszy? mi sie zdarzaja tez takie dni,ze mi smutno,ale na szczescie zadko i zawsze w dniu moich urodzin...
trzymaj sie!

Karola ...... przykro mi, ale z drugiej strony coś mi się wydaje, że przy dwójce dzieci można czasem zapomnieć ... <przytulach> A łóżeczko jak się prezentuje :confused: może jakaś fotka dla ciotek z forum ;-)

DZIEKI EWA-KRYSTYNA:-) MIESZKAM NA TENERIFIE NO I NIESTETY NIE MAM TU NIKOGO:-( MARIAOLA FOTKA DLA CIOTEK BEDZIE JAK POSPRZATAM:-p NO I POSCIELI MI BRAKUJE.A TAK WOGOLE TO SIE JUZ TAK NIE PRZEJMUJE NO I ODLICZAM CZAS DO WIELKIEGO WYDARZENIA;-)

reklama
Do góry