reklama
T
tynka
Gość
Normalka:-) JA zaczelam mówic ze Emila jest mieszana:-) Bo w sumie kolor oczu ma po Pawle ale kształt juz mój no i brodke i uśmiech ma tez po mamusi a w ogóle od szyi w dół to czysta ja więc jest podobna do mnie:-) ;-)
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Monika77, bardzo ladny pokoj. ja mam jeszcze badzo duzo czasu do urzadzania pokoju dziecinnego,ale wstawie wam zdjecie pokoju dziewczynki,ktora sie opiekuje. ma ona 10 lat, uwielbia zielony i zaby,ale macocha zdecydowala,ze zaby sa zbyt dziecinne i zdecydowali sie na niebieski i ksiezyc i slonce na chmurkach. podoba mi sie niesamowicie border i polaczenie dwoch niebieskich,pewnie skopiuje ten pokoj dla mojego dziecka w przyszlosci,bo akurat mam w tej samej tematyce posciel do lozeczka.( pierwsze dwa zdjecia to pokoj Seane,kolejne dwa to "moje dziela" ochraniacz,kolderka i przescieradlo oraz spiwor do wozka )
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
no no piekny pokoj, tylko szkoda mi tej dziewczynki bo skoro chciala zielony pokoj z zabami to szkoda ze takiego nie ma, ja bym chyba sie zalamala bedac 10 latka :-( ale tak czy siak pokoj piekny :-)
Ewa - Krystyna boziu ale Ty masz talent, nie myslalas o tym aby szycie stalo sie Twoim zrodlem dochodu??? mysle ze klientow by Ci nie zabraklo :-) kurde sama chce taka kolderke i ochraniach!!! i to dla siebie hehhhhe
Ewa - Krystyna boziu ale Ty masz talent, nie myslalas o tym aby szycie stalo sie Twoim zrodlem dochodu??? mysle ze klientow by Ci nie zabraklo :-) kurde sama chce taka kolderke i ochraniach!!! i to dla siebie hehhhhe
Monika ..... piękny kolorek, ale miśki pierwsza klasa, super ... a to będzie pokoik tylko Witusia, czy będzie musiał się z wami dzielić
Pokoik jak na razie jest używany przez nas, bo stoi w nim biurko i komputer. Na początku chcę mieć szkrabka koło swojego łóżka, ale po kilku tygodniach zostanie przeniesiony do swojego pokoiku, a komputer z całą resztą wywędruje do dużego pokoju. Także pokoik szykowany był typowo pod nasze dzieciątko. ;-)
Dziękuję dziewczyny. Fajnie, że się wam też podoba ;-)
,tylko nie wiem, czemu te kolory wyszły takie dziwnie zimne zielony jest trawkowy, a żółty słoneczny.
Xandii fajnie to wygląda. A kolorami na zdjęciu się nie przejmuj, bo to może tak być z powodu lampy przy aparacie. Nasz pokoik inaczej wygląda jak jest dzień pochmurny, a inaczej jak jest słoneczny, a jeszcze inaczej jak wieczorem zapali się światło Nasza farba to "słoneczny żółty" i świetnie rozjaśnia pomieszczenie :-)
Elżbietka
mother of two sons&angel
wczoraj dostałam paczke z zamówionymi firankami, w tym do dziecięcego pokoiku. w przyszłym tyg będą mebleki, wiec zaczneimy się urządzać.
jeszcze tylko materacyk musze dokupic do łózeczka i można pościel włożyc:-)
tylko mam dylemat... którą jako pierwszą?? bo wszystkie mi sie podobają najbardziej!!
jeszcze tylko materacyk musze dokupic do łózeczka i można pościel włożyc:-)
tylko mam dylemat... którą jako pierwszą?? bo wszystkie mi sie podobają najbardziej!!
reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Ela zrobcie losowanie :-) albo zrob sonde i my wybierzemy :-) hehhehheh
Podziel się: