reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

Monika pokój wygląda super - ładny intensywny żółty choć przyznam się Wam szczerze że nigdy bym nie przypuszczała, że będzie mi się taki podobać :szok: no a my pomalowany mamy też na żółto tylko dużo jaśniejszy odcień :tak:

reklama
Monika ..... piękny kolorek, ale miśki :tak: pierwsza klasa, super ... a to będzie pokoik tylko Witusia, czy będzie musiał się z wami dzielić :confused:

Monika, świetnie to wygląda z tym żółtym na całej ścianie. Ja mam podobny kolor ale od połowy do góry ściany, bo na dole jest pasek z zielonej tapety i to oddzielone borderem, wiesz co, pójdę i zrobię zdjęcie, to pokażę o co mi chodzi:tak:

mam nadzieję że mi się udało

Załączniki

• Obraz.JPG
    Obraz.JPG
    213,7 KB · Wyświetleń: 51
no te warkoczyki to jej największa duma. Ja juz dawno bym je obcięła, bo Olka drze się niemiłosiernie przy czesaniu, ale ona nawet o tym nie chce slyszeć. Powiedziała, że będzie miała takie do kolan, jak Cornelia (jedna z czarodziejek Witch- idolka mojej małej) No i co z tego, że ta Cornelia wcale nie ma włosów do kolan!

reklama
No i dobrze że niedała sobie ściąć!!:wściekła/y: ja swojej Sandruni też zapuszczam włoski:-) i mam nadzieje że niedługo będzie miała takiej długości jak twoja Ola, jak narazie ma lekko za ramionka ale z tyłu się troszkę kręcą więc jak są mokre to troszkę dłuższe;-)
A tak z innej beczki to Kornelia bardzo ładne imię:cool2:

Do góry