reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

reklama
Nie ma sprawy Xmamuska. Jesli , któras by cos chciała to służę pomocą. Karlam chodzi o szkice z Kubusiem:-) .

Tynka, Xmamuska Dziękuję wam bardzo. Maile przyszły, a rysunki są bombowe. Tylko teraz muszę zdecydować się na jakieś ;-) :-D

MariaOla właśnie wczoraj zaczęłam prasować te ubranka, które mam wyprane(a jest to dopiero połowa) i doszłam do wniosku, że chyba zabraknie mi miejsca w szufladzie. :szok: Jak nic Maciek będzie musiał dorobić półkę w szafie - całe szczęście, że jest tam jeszcze tyle miejsca :szok::-D

Asiorek Radocha była niesamowita. Uwielbiam dziecięce ciuszki od zawsze :-D :laugh2:

Ale jedną rzecz muszę sprostować. Na tych zdjęciach są wszystkie ciuszki jakie dostałam od siostry, ale od rozmiaru 56 do rozmiaru 92. Dwie kupki na dole zdjęć to rozmiary 56 i 62. Ale ich też jest sporo :laugh2: :-D

Udało mi się znaleźć w końcu zdjęcia z pokoju dziecięcego. Jednak robione one były w trakcie przeprowadzki, więc trochę w międzyczasie ustawienia mebli się pozmieniały :-)

Drugie zdjęcie to border z motywem misiowym. Border był bardzo fajny, bo samoprzylepny ;-)

Monika, ale fajnie, zolciutko. Podobaja mi sie pokoje dziecinne pomalowane za zlto i zielono. :tak: Zreszta nie tylko dziecinne. :-)

reklama
Aph Ogólnie pokój jest wymalowany na żółto, ale na jednej ścianie jest wnęka, którą pomalowaliśmy na brązowo (taki ciepły nie za ciemny kolorek), pod kolor tych misiów. Świetnie to wygląda. Szkoda, że nie mam zdjęcia tej wnęki :-(

Do góry