reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
jakie maile? :-)
T
tynka
Gość
Nie ma sprawy Xmamuska. Jesli , któras by cos chciała to służę pomocą. Karlam chodzi o szkice z Kubusiem:-) .
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
aha :-) to ja podziekuje ale nie skorzytam (narazie )
Tynka, Xmamuska Dziękuję wam bardzo. Maile przyszły, a rysunki są bombowe. Tylko teraz muszę zdecydować się na jakieś ;-)
MariaOla właśnie wczoraj zaczęłam prasować te ubranka, które mam wyprane(a jest to dopiero połowa) i doszłam do wniosku, że chyba zabraknie mi miejsca w szufladzie. Jak nic Maciek będzie musiał dorobić półkę w szafie - całe szczęście, że jest tam jeszcze tyle miejsca
Asiorek Radocha była niesamowita. Uwielbiam dziecięce ciuszki od zawsze
Ale jedną rzecz muszę sprostować. Na tych zdjęciach są wszystkie ciuszki jakie dostałam od siostry, ale od rozmiaru 56 do rozmiaru 92. Dwie kupki na dole zdjęć to rozmiary 56 i 62. Ale ich też jest sporo
MariaOla właśnie wczoraj zaczęłam prasować te ubranka, które mam wyprane(a jest to dopiero połowa) i doszłam do wniosku, że chyba zabraknie mi miejsca w szufladzie. Jak nic Maciek będzie musiał dorobić półkę w szafie - całe szczęście, że jest tam jeszcze tyle miejsca
Asiorek Radocha była niesamowita. Uwielbiam dziecięce ciuszki od zawsze
Ale jedną rzecz muszę sprostować. Na tych zdjęciach są wszystkie ciuszki jakie dostałam od siostry, ale od rozmiaru 56 do rozmiaru 92. Dwie kupki na dole zdjęć to rozmiary 56 i 62. Ale ich też jest sporo
Udało mi się znaleźć w końcu zdjęcia z pokoju dziecięcego. Jednak robione one były w trakcie przeprowadzki, więc trochę w międzyczasie ustawienia mebli się pozmieniały :-)
Drugie zdjęcie to border z motywem misiowym. Border był bardzo fajny, bo samoprzylepny ;-)
Drugie zdjęcie to border z motywem misiowym. Border był bardzo fajny, bo samoprzylepny ;-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Monika, ale fajnie, zolciutko. Podobaja mi sie pokoje dziecinne pomalowane za zlto i zielono. Zreszta nie tylko dziecinne. :-)
reklama
Aph Ogólnie pokój jest wymalowany na żółto, ale na jednej ścianie jest wnęka, którą pomalowaliśmy na brązowo (taki ciepły nie za ciemny kolorek), pod kolor tych misiów. Świetnie to wygląda. Szkoda, że nie mam zdjęcia tej wnęki :-(
Podziel się: