reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści z wizyt

dzieki dziewczyny
na obchodzie nic nowego
czekamy dzis na wyniki posiewu
jednak lekarz juz powiedział ze będzie cud jak dotrwamy do 5 stycznia ( będzie to 28 tydzień )
tu w Toruniu gdzie leze maja oddział neonatologiczny III referencji wiec chyba jest dobrze jezeli chodzi o neonatologie

reklama
dzieki dziewczyny
na obchodzie nic nowego
jednak lekarz juz powiedział ze będzie cud jak dotrwamy do 5 stycznia ( będzie to 28 tydzień )
tu w Toruniu gdzie leze maja oddział neonatologiczny III referencji wiec chyba jest dobrze jezeli chodzi o neonatologie
No i na taki cud liczymy. Bardzo dobrze że będziesz miała dzieciątko przy sobie a nie gdzieś w innym szpitalu. Odpoczywaj sobie :)

dzieki dziewczyny
na obchodzie nic nowego
Cuda sie zdarzają wiec wierze ze wytrymacie tyle ile trzeba:) nie znam się na szpitalach ale skoro jest dobry oddział to napewno sie Wami zaopiekują odpowiednio:)

Ja też wierzę w cuda :) lekarze nie wiedzą wszystkiego. Nasz znajomy miał nawrot białaczki po przeszczepie. Lekarze w lipcu kazali mu wychodzić do domu i żegnać się z rodziną. My wszyscy jednak nie ustawaliśmy w modlitwie. Dzisiaj wyruszył na drugi przeszczep. Lekarze nie potrafią wyjaśnić takiej poprawy w wynikach i przyznali, że to cud. To tylko jeden z przykładów z mojego otoczenia :)

dzieki dziewczyny
na obchodzie nic nowego
Moja ciąża jest cudem od początku :) cieszę się każdym dniem maluszka w środku! Codziennie do niego mówię że wychodzi na wiosnę i ma się nie pchać na świat póki nie zrobi masy! :) wyznaczam sobie małe etapy żeby nie zwariować 9tc był przełomem bo zazwyczaj wtedy ciążę tracilam, później 12tc, 16tc, 21tc teraz plan długoterminowy czyli 31tc :) W szpitalu byłam już 3 razy za każdym razem przeżywałam to strasznie, ale wychodzilismy zawsze w dwupaku! Wam też się uda! Trzymam kciuki za dobre wyniki :)

Moja ciąża jest cudem od początku :) cieszę się każdym dniem maluszka w środku! Codziennie do niego mówię że wychodzi na wiosnę i ma się nie pchać na świat póki nie zrobi masy! :) wyznaczam sobie małe etapy żeby nie zwariować 9tc był przełomem bo zazwyczaj wtedy ciążę tracilam, później 12tc, 16tc, 21tc teraz plan długoterminowy czyli 31tc :) W szpitalu byłam już 3 razy za każdym razem przeżywałam to strasznie, ale wychodzilismy zawsze w dwupaku! Wam też się uda! Trzymam kciuki za dobre wyniki :)
no my juz w dwupaku nie wyjdziemy
ale wierze ze poleżymy razem jak najdłużej

dzieki dziewczyny
na obchodzie nic nowego
Kochana, cuda się zdarzają! Moja ciąża jest tego wielkim przykładem ... (pisałam o tym wcześniej)... Nam nikt nie dawał szansy .... a teraz?? Noszę pod sercem CUDownego synka :biggrin2: wymodlonego, wymarzonego i tak wyczekiwanego :biggrin2:
Ja wierzę, że Wam się uda !! Pamiętam o Was w modlitwie.

reklama
dzieki dziewczyny
na obchodzie nic nowego
Trzymam kciuki. Leż, czytaj książki, oglądaj tv. W medycynie nigdy nic nie wiadomo, ile to przypadków różnych pozytywnych wokół. Pozdrawiam.

Do góry