Hej dziewczynki
Właśnie wróciłam z usg. Z Maluszkiem wszystko Ok
przeglądał wyniki Papp-a i powiedział, że wszystko jest dobrze. Co do kości nosowej to nie skomentował tego buca z Pl , powiedział żeby niczym się nie martwić, że na usg wszystko wygląda dobrze. Nie było dziś widać noska, bo mały tak się ułożył
, brykał i pokazywałam nam plecy
Nie mam niestety dzisiaj żadnych zdjęć,małe dla mnie najważniejsze jest to, że z dzieckiem wszystko jest dobrze. Co do bólu, ktory mam ostatnio powiedział żeby się nie martwić, bo na tym etapie ciąży to jest normalne. Macica rośnie, wszystko się przemieszcza w brzuchu, maluch rośnie. Zalecił odpoczynek, no i żeby się niczym nie przemęczać. Progesteron mam brac takmjak biorę cały czas 100 mg ( bo pytałam czy może zmniejszyć już dawkę). Mam jeszcze do wykupienia razem 4 pudełka po 21 dawek, ale zasięgnę opinii ginekologa w szpitalu do którego tygodnia ciąży mam go przyjmować. Następne badania,mjiż połówkowe mam 21.11 w szpitalu. Wtedy to prawie cały dzień spędzę w szpitalu. Najpierw badania w laboratorium. Następnie wizyta u diabetologa i na samym końcu długa i bardzo dokładna wizyta z usg z ginekologiem. Wtedy też na 100% dowiemy się płci. Dziś lekarz się śmiał, że zobaczycie 21.11 czy będzie chłopak
a mój mąż taki oburzony powiedział - przecież to ty stwierdziłeś, ze jest chłopak wiec będzie chłopak
więc zobaczymy czy ta wizyta przyniesie nam jakieś zmiany
Dla mnie najważniejsze jest to, aby dziecko było zdrowe