reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści z wizyt

reklama
ja mam pojutrze wizytę, jestem ciekawa czy mój prowadzący potwierdzi chłopaka :D niby może się zmienić w drugą stronę prędzej, no i widziałam już ptaszka.. ;)
ale jednak są różne historie, że ktoś się nastawil a tu niespodzianka, pomyłka!
jak potwierdzi drugi lekarz to w sumie odetchne z ulgą, bo liczyłam na synka:)

Genialne to nagrywanie usg na pendriva.. właśnie cyknelam bardzo niepolityczne zdjęcie maluchowi. [emoji13]
20181016_185304.jpg

Załączniki

• 20181016_185304.jpg
    20181016_185304.jpg
    69,8 KB · Wyświetleń: 429
@DotkaB na spokojnie. Jest magiczne Rodo dlatego nie udostępniają żadnych informacji telefonicznie, zwłaszcza o stanie zdrowia. Trzymam kciuki ze to jakaś mała wada, która wymaga tylko obserwacji i kontroli. Większość narządów dopiero na polowkowych jest dość duża aby sprawdzić ich prawidłowość także nie panikuj! Trzymaj się kochana i daj znać jutro jak poszło :*

DorotkaB jakby okazało się najgorsze czego nie życzę daj znać. Przechodziłam przez to w 2015 roku. Duże wady genetyczne.... Potem szukanie szpitala do zabiegu....odsyłanie...i w końcu zabieg :(

reklama
Hej mamuśki stało się!!!
Zadzwonili do mnie z kliniki że znaleźli nieprawidłowości w chromosomach I mamy jutro wizytę z genetykiem. Moja nadzieja się kończy bo nie chcieli mi.nic powiedzieć przez telefon.
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic bardzo poważnego. Nie zawsze zaburzenia w chromosomach oznaczają ciężkie wady. Daj znać jak będziesz coś wiedziała.

Do góry