reklama
Joannaa24
Fanka BB :)
Wizyta udana. [emoji4] USG chyba ze 20 min, ale wszystko sprawdzone i jest dobrze. Torbiel powoli się wchłania, jajo się przykleiło, a dzidzia ma już 5,5cm prawie! No i jest starsza około tygodnia więc teraz mi termin na 24 marca wyszedł. Taka ze mnie kwietniówka. [emoji38]
USG miałam dopochwowo, bo chcieliśmy wstępnie określić płeć i... Cytując lekarza "jakbym się miał zakładać przy grillu, to bym powiedział, że chłopiec." Także póki co moje przeczucie się sprawdza. [emoji3]
USG miałam dopochwowo, bo chcieliśmy wstępnie określić płeć i... Cytując lekarza "jakbym się miał zakładać przy grillu, to bym powiedział, że chłopiec." Także póki co moje przeczucie się sprawdza. [emoji3]
N
Natuś_ka
Gość
Jeeejku super pięknie i wogole najważniejsze ze dzidzia zdrowa a jeśli to faktycznie chłopczyk to na pewno doda Ci mnóstwo urody w tej ciąży i kto wie, moze jeszcze bedzie sz Kwietniowa, przenosisz tydzien i wyjdzie w prima aprilis, taki psikus gratuluje serdecznieWizyta udana. [emoji4] USG chyba ze 20 min, ale wszystko sprawdzone i jest dobrze. Torbiel powoli się wchłania, jajo się przykleiło, a dzidzia ma już 5,5cm prawie! No i jest starsza około tygodnia więc teraz mi termin na 24 marca wyszedł. Taka ze mnie kwietniówka. [emoji38]
patuśka
Piękne wiescie, jaka dzidzia juz duza! A do plci masz preferencje czy jest Ci obojętne?Wizyta udana. [emoji4] USG chyba ze 20 min, ale wszystko sprawdzone i jest dobrze. Torbiel powoli się wchłania, jajo się przykleiło, a dzidzia ma już 5,5cm prawie! No i jest starsza około tygodnia więc teraz mi termin na 24 marca wyszedł. Taka ze mnie kwietniówka. [emoji38]
Joannaa24
Właściwie to obojętnie bo na drugim nie zamierzamy skończyć. [emoji3]Piękne wiescie, jaka dzidzia juz duza! A do plci masz preferencje czy jest Ci obojętne?
MartynaXI
Cudowne wieści! Gratuluję udanej wizyty! Chyba wysunelas się na prowadzenie i twoje maleństwo jest największe masz jakąś fotkę?Wizyta udana. [emoji4] USG chyba ze 20 min, ale wszystko sprawdzone i jest dobrze. Torbiel powoli się wchłania, jajo się przykleiło, a dzidzia ma już 5,5cm prawie! No i jest starsza około tygodnia więc teraz mi termin na 24 marca wyszedł. Taka ze mnie kwietniówka. [emoji38]
Joannaa24
W galeriiCudowne wieści! Gratuluję udanej wizyty! Chyba wysunelas się na prowadzenie i twoje maleństwo jest największe masz jakąś fotkę?
MartynaXI
Już po. Wybralam sie do innego lekarza i po rozmowie wstepnej na temat przebytych chorob, ciąż i problemach rozmawialismy. Wytlumaczyl mi skad bole pleców, mam macice pochylona do tylu, macica rosnie i naciska mi na nerw. Stad bole promieniuja az na posladki. Rada to lezenie na brzuchu aby pomoc grawitacji zeby szybciej macica ulozyla sie w dobrej pozycji. Na wymioty i zgage moge brac Rennie ale lepiej wybrac sie na oddzial po kroplowke. Po usg zobaczylam duza dzidzie! Ma 4 cm wg OM 10t, a wg CRL 10+6 serduszko biło, nie słuchaliśmy. Jak się ubrałam to Ryczalam jak głupia chyba emocje Wkoncu opadły. Na bóle brzucha, pleców mam brać doraznie nospe trochę mięśnie mi się zluzuja, zwiększono mi dawkę magnezu na 3x 2 tabl.
reklama
gosia1991