Tak dokładnie 2300 wazy. Eh mam nadzieję że wszystko dobrze się skończyI dzidzia ponad 2kg ż tego co pamiętam więc chyba nie jest najgorzej. Nie stresuj się na zapas... nawet jeśli jest źle to już 34tc i 2kg wagi więc będzie dobrze...
A nawet bez wody jeszcze ż tydzień czy 2 wytrzumacie by podać sterydy chociażby.
reklama
Niby jeszcze w normie. Ale wolę sprawdzić. A czulasbwtedy bardziej dziecko? Bo ja bardzo czuje ruchy i widać przez skóręJa na USG w 34t6d mialam podane ze AFI wynosi 6 i lekarka nie mówiła ze to mało a malutka wtedy miała 2270g. Moze nie jest tak źle i sie wszystko ulozy jak należy. Ale skoro jest wstanie skierować Cie gdzieś zeby sprawdzić dokładniej to pewnie, dla świętego spokoju napewno warto.
N
Natuś_ka
Gość
Tak, czuje bardzo mocno małą, brzuch jak polozny mierzył tez jest półtorej tygodnia do tylu ale cała reszta w porządku, rośnie w swoim tempie, ani sie nie zatrzymuje ani nie zwalnia wiec u mnie nie widzą problemu, tym bardziej ze pierwsze dziecko tez urodziłam dosyć małe. Lepiej po sprawdzać niz sie zamartwiac. Jak w pierwszej ciąży w 34t powiedzieli mi ze synek jest zbyt mały to plakalam do kolejnego USG, a sie okazało ze taka nasza uroda wiec nie ma co sie męczyć z własnymi myślami.Niby jeszcze w normie. Ale wolę sprawdzić. A czulasbwtedy bardziej dziecko? Bo ja bardzo czuje ruchy i widać przez skórę
Bo ja właśnie też tak mam k wydaje mi się że to dlatego że mniej tych wód jest. O brzuchu nikt nic nie mówił. A z usg jest kilka dni do przodu, główka to nawet chyba 2/3 tygTak, czuje bardzo mocno małą, brzuch jak polozny mierzył tez jest półtorej tygodnia do tylu ale cała reszta w porządku, rośnie w swoim tempie, ani sie nie zatrzymuje ani nie zwalnia wiec u mnie nie widzą problemu, tym bardziej ze pierwsze dziecko tez urodziłam dosyć małe. Lepiej po sprawdzać niz sie zamartwiac. Jak w pierwszej ciąży w 34t powiedzieli mi ze synek jest zbyt mały to plakalam do kolejnego USG, a sie okazało ze taka nasza uroda wiec nie ma co sie męczyć z własnymi myślami.
Ewunia1981
Fanka BB :)
Gratulacje kochana !!! Dużo zdrówka dla Was !!hej kochane
27 lutego przez CC przyszedł na szwiat nasz synek <3
musieliśmy kończyć ciąże w 34 tygodniu bo synkowi zanikało tętno
okazało sie ze byl owiniety 3 razy pępowina na szyjce
urodził sie zdrowy
10 pkt , 1970g i 41 cm
nie byl w inkubatorze
nie potrzebował nawet tlenu
teraz z racji wczesniactwa jest tylko ogrzewany i monitorowany
buziaki Asia
Jestem właśnie po wizycie i Kuba waży 2,5kg bez kilku gramów, no i oczywiście tak się ułożył, że nie było mowy o zrobieniu zdjęcia, zakrył twarz obiema dłońmi i pępowiną uparciuch jeden
Ile ważyły Wasze maluchy w 34tc? Też tak nie chcą współpracować podczas badania?
Ile ważyły Wasze maluchy w 34tc? Też tak nie chcą współpracować podczas badania?
Ostatnia edycja:
Laura w 32tc + 3 dni 2kg bez paru gram.Jestem właśnie po wizycie i Kuba waży 2,5kg bez kilku gramów, no i oczywiście tak się ułożył, że nie było mowy o zrobieniu zdjęcia, zakrył twarz obiema dłońmi i pepowiną uparciuch jeden
Magdalenams
Fanka BB :)
Ja idę jutro na usg i się na pewno pochwalę a pierwszy syn w 35 tc urodził się z wagą 3400 g. A co do współpracy przy badaniu to do tej pory wolał się przytulać z pepowinaJestem właśnie po wizycie i Kuba waży 2,5kg bez kilku gramów, no i oczywiście tak się ułożył, że nie było mowy o zrobieniu zdjęcia, zakrył twarz obiema dłońmi i pepowiną uparciuch jeden
reklama
No i jak?Ja idę jutro na usg i się na pewno pochwalę a pierwszy syn w 35 tc urodził się z wagą 3400 g. A co do współpracy przy badaniu to do tej pory wolał się przytulać z pepowina