sierpniowka
Fanka BB :)
Ja nie rodze [emoji1] Justyna chyba już urodziła, mam taką nadzieję. reszta dziewczyn chyba też w dwupaku [emoji1]
[emoji173]
[emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej w piatek o 22.35 sn na swiat przyszedl Nikodem. Powodzenia dziewczyny, ktore jeszcze maja dzidzie w brzuchu. Bedzie dobrze. U mnie szybko poszlo. O 19 zglosilam sie na porodowke juz mialam 8 cm a o 22.35 urodzilam. Bol rzeczywiscie mega ale trzeba sluchac poloznych i robic co kaza. Mi troche gaz pomagal wiec polecam
Też masz takie silne bóle podbrzusza? Mnie to tak rwie od paru dni że ja wstać sama z łóżka prawie nie mogę.. Brzuch mi sie jeszcze obniżył, a myślałam, że już bardziej się nie da [emoji23] ja mam bolesne skurcze i wszystkie objawy ale wszystko się zawsze wycisza. Dziś nam bije 5 dni po terminie [emoji22]ja też się nadal toczę...płakać mi się chce najbardziej wieczorami kiedy ból miednicy się potęguje i ledwo się poruszam. W sobotę pomogłam mężowi samochód nawoskować, nawet się poprzytulaliśmy, byłam pewna że to coś da a tu od 3 dni tylko brzuch twardnieje co jakiś czas jutro termin a ja tak na dobrą sprawę nie miałam nawet jednego bolesnego skurczu w domu. W środę ostatnią mały ważył 3600...idąc za tym że w tydzień dość dużo przybiera jeśli do środy nie urodzę będzie miał pewnie 3900, jeśli dłużej przenoszę to nie wiem jak ja go urodzę