reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Witajcie:-D Ja jeszcze nie rozpakowana:confused:

Może jeszcze niektóre dziewuszki mnie tu pamiętają, więc chciałam Wam złożyć życzenia świąteczne -> Radosnych, spokojnych i spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Bożego Narodzenia, samych cudów, magii i czego tylko pragniecie:tak:

My czekamy i czekamy i nic się nie dzieje, ale cóż tak nam termin wypadł, więc trzeba to jakoś przeżyć:baffled: jeśli do tej pory nie urodzę to w Wigilię muszę się zgłosić do szpitala, ale może jak dalej nic nie będzie się działo to tylko mnie zbadają i puszczą do domu???:confused: Byłoby fajnie, bo jak pomyślę o Świętach bez Bartusia to, aż mam łzy w oczach, ale jaki mam na to wpływ...

Życzę udanych przygotowań:biggrin2:

reklama
As, mała ma dysplazję stawów biodrowych, mimo to iż rentgen był robiony wcześniej i usg, to dopiero 2 tyg temu zadecydowali o leczeniu...:-( tak więc mała unieruchomiona do 7 miesiąca.
Sowinka, szybkiego porodu życzę i byś mogła wigilie spędzić z synkiem.

Dziewczyny, a moje dziecko jutro kończy rok!!! Dokładnie o 6:30 rano :-) Kiedy to zleciało.... Tak sobie siedzę i wspominam 'tamten" dzień, o tej porze miałam już pierwsze skurcze....

Imprezkę urodzinową robimy w kawiarni na sali zabaw, także i dla dorosłych i dla dzieci będzie coś miłego ;-) Mam nadzieję, że się wszystko uda, bo jakis taki stresik mały mnie ogarnął...

agala, wszystkiego naj dla Elenki;-) my tez robiliśmy Borysowi 1 urodziny w sali zabaw, i juz za półtora miesiąca stukną mu 2 latka...szok normalnie, czas tak szybko leci...

martusionek, czas leci za szybko, niedawno Borys był dzidzią, a teraz małym mężczyzną, który wie czego chce, ma już swoje przyzwyczajenia, rzeczy które lubi/nie lubi... choć jest czasem okropnym urwisem to i tak go bardzo kocham:))) A Ty masz termin teraz na luty? W ogóle fajna różnica wieku między dzieciaczkami:) Już tylko kilka tygodni zostało i bedziesz miała 2 skarby w domu:tak:

A ja życzę wszystkim dużo zdrówka, jeszcze więcej cierpliwości, wsparcia partnerów/mężów i aby te nasze kochane dzieciaczki zdrowo nam się chowały
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Wesołych Świąt!!!!

Hej maminki
biggrin.gif

U nas ciezkie dni byly i sa nadal Sami zabkuje na calego 2 dni goraczkowal a w nocy praktycznie nam nie spal budzi sie z wielkim placzem a potem nie spi ze 2-3 godziy porazka normalnie,wczoraj jeszcze znajomi u nas byli z dwojka dzieci bylo glosno a Sami w miare grzeczny ale marudny jest strasznie i wiecznie na rekach chce byc placze z byle glupoty,niech juz mu wyjda te zebiska.

Najszczersze życzenia dla wszystkich Mamusiek i ich rodzin.
Pięknych i radosnych nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,
Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze,
Abyście znaleźli dużo kolorowych prezentów pod zieloną choinką,
Świąt które, dadzą wam trochę radości i odpoczynku,
A co najważniejsze nadzieje na Nowy Rok,
Aby był dużo lepszy od obecnego.

a_gala Kochana spoznione ale szczere zyczonka dla Elenki
Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.