reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Witam, my już po chcrzcie, wszytsko łądnie poszło. Mała była grzeczniutka, tylko Borys rozrabiał w kościele;-)
She, gratulacje, Michałku witaj!!!!
Sabrina, Sami śliczny:tak:
Lili, dziewczynki słodkie, fajnie , że się dogadują. U nas jeszcze zazdrośc czasem jest ze strony Borysa, zresztą on ma teraz etap buntu i krzyczy strasznie, rzuca zabawkami.... ciężki okres. Mamy podobną fotkę, robiliśmy ją miesiąc temu.
jjjjjj.jpg

reklama
Asiu, zagladam tu tak pózno z myslą o tobie a tu takie wieści! Gratulacje i wracaj szybko do formy!
Ssabrinka, sami uroczy!
Lil, ale słodkie te twoje dziewczyny! I Weronika taka czarnulka naprzeciwko Ady!
Też masz problem z okiełznaniem włosów Ady? Kurcze ja nie mogę sobie poradzic z kołtunami Agi, a ona jeszcze nie daje mi się czesać :-( Już nie raz zarzekałam sie, że jej obetnę.

Tygryskowa, ale fajna fotka, oj chyba ja też muszę się pochwalić swoją dwójeczką, tylko fotki muszę zrzucić na kompa.

Ostatnia edycja:
hej laseczki troche mnie nie bylo.oj nie wiem gdzie mi ten czas ucieka.
Magniusik- strasznie mi przykro z powodu mamy (*)
Pati.b- moje serdeczne gratulacje.Malutka jest śliczna
a_gala- ale sliczna i duza ta twoja malutka.
she- gratulacje:)
sluchajcie dziewczyny sluchajcie czy ktoras z was siedzi badz ma wiedze na temat srodkow unijnych?
moj maly chodzi na pilke nozna i ktos powiedzial ze moozemy na klub pozyskac pieniadze.prezes prosil ze jak mozemy to
zeby sie dowiedziec

She - gratuluję! Uwielbiam takie wieści:) Niech Michaś zdrowo rośnie!

karollcia- moja fundacja kilkakrotnie pozyskała środki z uni na kluby sportowe. Na cały rok treningów i tym podobne. Trzeba dobry projekt napisać i olbo do FIO (Fundusz inicjatyw Obywatelskich) albo do Urzędu Marszałkowskiego. Tylko musi być konkurs ogłoszony. No i potem trzeba to rozliczyć a to nie takie proste wcale.

Hej maminki
biggrin.gif

I znowu mnie nie bylo ehh mam problem z kompem laski i chyba mam jakies wirusy wstretne bo mi blokuje wszystko i nie dam rady pisac,musze zrobic z tym porzadek ale nie mam czasu oczywiscie ehh
baffled5wh.gif
Pisze z fona i tez za nim napisze tekst i chce wyslac to zdarzy mnie wylogowac albo mlody wiecznie czegos chce ehh marudny jest od kilku dni ze hej a o zabawie w lozeczku to moge zapomniec jak dla niego to lozeczko zdecydowanie jest tylko do spania a nie do zabawy,posiedzi w nim jakies 15 minut
nerd6bs.gif
no a my dzisiaj do tego lekarza idziemy i czuje ze niczego sie nie dowiem ehh no nic zobaczymy moze sie myle.No ale macie racje tez dziewczyny ze nie ma co panikowac na zapas,dzieki za mile slowa dziewczyny jestescie kochane ;-)
She Wielkie Gratulacje Kochana !!!!! Michasiu witaj po drugiej stronie brzuszka rosnij zdrowo ;-)
martusionek zdroweczka zycze !!!
Tygryskowa sliczne dzieciaczki masz,fajna focia :-)

Milego dnia dziewczyny ;-)

hej laseczki troche mnie nie bylo.oj nie wiem gdzie mi ten czas ucieka.
Magniusik- strasznie mi przykro z powodu mamy (*)
Pati.b- moje serdeczne gratulacje.Malutka jest śliczna
a_gala- ale sliczna i duza ta twoja malutka.
she- gratulacje:)
sluchajcie dziewczyny sluchajcie czy ktoras z was siedzi badz ma wiedze na temat srodkow unijnych?
moj maly chodzi na pilke nozna i ktos powiedzial ze moozemy na klub pozyskac pieniadze.prezes prosil ze jak mozemy to
zeby sie dowiedziec
To prezes powinien sam wystąpić ,bo to on potrzebuje te środki .
Trzeba napisać konkurs i jeszcze go wygrać ,a na koniec rozliczyć się z całości wg projektu .Jak się nie rozliczysz to cofają przyznane pieniądze.:baffled:
Jak ma OPP to może też się ubiegać w innych instytucjach ,a tak normalnie to FIO i Kapitał Ludzki .
Podstawowym problemem to jest dobre napisanie projektu na konkurs i potem złożenie go pod pasujący temat konkursowy .Zwykle przyznają pełną kwotę projektową ,ale nie zawsze i czasami sa mniejsze pieniądze .
Jak potrzebujesz coś więcej na ten temat to mogę się w piątek dowiedzieć ,bo do pracy jadę ,a moja szefowa pisze non stop projekty ;-)

She - gratuluję! Uwielbiam takie wieści:) Niech Michaś zdrowo rośnie!

karollcia- moja fundacja kilkakrotnie pozyskała środki z uni na kluby sportowe. Na cały rok treningów i tym podobne. Trzeba dobry projekt napisać i olbo do FIO (Fundusz inicjatyw Obywatelskich) albo do Urzędu Marszałkowskiego. Tylko musi być konkurs ogłoszony. No i potem trzeba to rozliczyć a to nie takie proste wcale.

Hej maminki
biggrin.gif

I znowu mnie nie bylo ehh mam problem z kompem laski i chyba mam jakies wirusy wstretne bo mi blokuje wszystko i nie dam rady pisac,musze zrobic z tym porzadek ale nie mam czasu oczywiscie ehh
baffled5wh.gif
Pisze z fona i tez za nim napisze tekst i chce wyslac to zdarzy mnie wylogowac albo mlody wiecznie czegos chce ehh marudny jest od kilku dni ze hej a o zabawie w lozeczku to moge zapomniec jak dla niego to lozeczko zdecydowanie jest tylko do spania a nie do zabawy,posiedzi w nim jakies 15 minut
nerd6bs.gif
no a my dzisiaj do tego lekarza idziemy i czuje ze niczego sie nie dowiem ehh no nic zobaczymy moze sie myle.No ale macie racje tez dziewczyny ze nie ma co panikowac na zapas,dzieki za mile slowa dziewczyny jestescie kochane ;-)
She Wielkie Gratulacje Kochana !!!!! Michasiu witaj po drugiej stronie brzuszka rosnij zdrowo ;-)
martusionek zdroweczka zycze !!!
Tygryskowa sliczne dzieciaczki masz,fajna focia :-)

Milego dnia dziewczyny ;-)
kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Witam się i o zdrówko pytam ,bo u nas mała złapała katar ode mnie i nocka byla do d...y:crazy::crazy:

reklama
My juz jestesmy po wizycie lekarz ogladnal go,popytal sie co nieco Ja tam swoje dopowiedzialam itd no i lekarz stwierdzil ze to pewnie nie jest nic groznego ale on woli zeby Samiego obejrzal specjalista jakis wiec zorganizuje nam spotkanie z pediatra w szpitalu i tam dowiemy sie wiecej i bedzie szansa na USG jesli zajdzie taka potrzeba
yes2.gif
wiec jestem zadowolona z wizyty bo nas nie olal lekarz.Sami teraz spi,u nas jest dosc ladnie na polku,chlodno ale slonecznie ale nie udalo mi sie dluzej pospacerowac z mlodym bo pora drugiego sniadania no i spania oj szybko zjadl i do wyrka nawet nie zajeknal,2 minuty i juz spal se
biggrin.gif

As kochana zdroweczka wam zycze oby ten katarek Karolince szybko zniknal i nie zrobilo sie inne paskudztwo z tego.

Do góry