reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Sorki mam tę 4,6 i dla mnie wystarczy .Męża nie namówię .Z resztą na jego gabaryty to nawet nie produkują :szok::-D:-D:-D:-D:-D
As76 - gabarytowo A. chyba nikt tu nie jest wstanie pokonać :-p
Agala - Elena cudowna, aż się nie chce wierzyć, że to już taka pannica. :tak:
Ssabrinaa - Ty jak wrzucasz zdjęcia Samika to ja się napatrzeć nie mogę. Fajna ta drewniana zabawka. :tak:

To i ja się pochwalę siostrami, a co do zdrowia, to po cichutku liczę, że wychodzimy na prostą. Obserwacji i nasłuchiwania jednak nie przerywam, bo zbyt dobrze pamiętam jak to się skończyło z Adą, ale nadzieja we mnie jest i póki co nie dopuszczam do siebie myśli, że może być inaczej.

1. Kochamy się bardzo. :yes:
siostry 2.jpg

2. Nie ma to jak 4 nad ranem :-)
siostry 1.jpg

Lili -cudne te wasze córeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale Adusia duża pannica
Ssabrinko a Sami to już sam miód
Pozdrawiam Was mamuski właśnie kończy mi sie urlop i dostaję doła.

dziewczyny piękne fotki .
Elenka jaka śliczna dziewczynka już i jaka duża
Sami jaki duży!!!!! :szok::-D:-D:-D
ech rosną te nasze dzieciaki jak na droźdżach
Lili dziewczynki śliczne zwłaszcza na fotce o 4 nad ranem :-D:-D:-D

Lili mojego na pewno szybciej przeskoczysz niż obejdziesz;-):-):-):-D:-D
Waga ponad 130 kg ,więc sporoooo ;-)

Moja panna chyba ma skok rozwojowy ;-)
Daje czadu równo ,ale co chwilkę też ma jakieś nowe osiągnięcia :tak::tak:

Kurcze Karolcia jest pełne 37 tygodni ciąży ,więc praktycznie już nie wcześniak ,a rozwija się idealnie z wiekiem korygowanym .:baffled::sorry2:;-):-):-):-)

Lili - Śliczne dziewczynki. Adrianna ma fajne włoski :)
Włoski Ady faktycznie są super, tylko one są nie do okiełznania, żyją własnym życiem. :-p

Lili, Córy świetne!!! :-) Ludy, jaka Ada duża w porównaniu do Weroniki! :szok:
Jak weźmiesz mięsistą nogę Adrianny, a chuderlaczka Weronikę to różnica niesamowita, często łapię się na tym, że śmieję się pod nosem, że taka ogromna różnica, szczególnie podczas kąpieli wieczornej jest to widoczne. ;-)

Lili no siostry super, Weronika taka maleńka słodziutka a Ada to pannica. Włoski ma fajne.
Tak różnica między nimi wielka, a wydawać by się mogło, że tylko 2 lata, a to AŻ 2 lata. :tak:

Lili mojego na pewno szybciej przeskoczysz niż obejdziesz;-):-):-):-D:-D
Waga ponad 130 kg ,więc sporoooo ;-)

Moja panna chyba ma skok rozwojowy ;-)
Daje czadu równo ,ale co chwilkę też ma jakieś nowe osiągnięcia :tak::tak:

Kurcze Karolcia jest pełne 37 tygodni ciąży ,więc praktycznie już nie wcześniak ,a rozwija się idealnie z wiekiem korygowanym .:baffled::sorry2:;-):-):-):-)

A. też jakoś obok tej wagi się kręci, ciut wyżej, ale ma 2m wysokości, więc u niego to się rozchodzi. ;-)

Co do Karoliny, to niech się rozwija swoim tempem. Sprawdzasz wiek korygowany z ciekawości czy Ci kazali?

Jak ja kocham swoje dzieci, szczególnie kiedy dadzą się człowiekowi wyspać. :-p

reklama
Hej mamusie :-)
I znowu zniklam na troszke ehh wiecznie cos sie u nas dzieje samochod znowu w naprawie a u Samiego jakis czas temu zauwazylam jakis guzek na glowie albo kosc mu jakos tak zaczela dziwnie rosnac sama nie wiem jak to opisac a znajduje sie mu to zaraz przed ciemiaczkiem,nie widac tego bo mlody ma czupryne ale jak sie mu przejedzie po glowie to czuc taki wzgorek na glowce :-( bylam u pielegniarki srodowiskowej ona nie wie skad sie to moglo wziasc,zwlaszcza ze Sami sie ostatnio nigdzie nie uderzyl ani nic w tym stylu zwazyla go ma 11kg no i poslala nas do lekarza zeby go ogladnal ehh kobieta tez nie wiedziala co to jest mowila cos ze moze to byc taka jego uroda i ze nie bedzie mial plaskiej glowy :dry: w to akurat jakos nie wierze bo guz taki nie pojawia sie z nikad bez przyczyny ehh wyslala nas do szpitala na pzreswietlenie glowy zeby mu zrobili a w szpitalu nam oczywiscie odmowili bo Sami jest za maly oraz nie kwalfikuje sie z jego historia choroby na przeswietlenie i odeslal nas do GP:sorry2::no: wizyte mam dopiero we wtorek i sama nie wiem co mi powiedza a chcialabym chociaz wymusic od nich usg zeby mu zrobili jesli mu to nie zniknie do tego czasu ale bardzo bym chciala zeby to dziadostwo mu zniklo ehh a on juz to ma jakies 2 tygodnie :-( Troche poczytalam na necie ale szybko skonczylam bo zaczela mnie glowa bolec od informacji co to moze byc,boje sie...
Dzieki dziewczyny za mile komentarze Sami jest kochany i strasznie szybko rosnie,taki cwaniak sie z niego robi juz i wszystko zaczyna juz powoli wymuszac jakimis wrzaskami czy innymi krzykami,ale jest ogolnie kochany i ladnie sie zabawia :tak::-)
Lili dziewczynki sa cudne a Adzik jakie ma sliczne wloski i jaka duza jest a Weronika oj slicznotka malutka :-)
As wspolczuje skoku u Karolinki mam nadzieje ze jej szybko przejdzie.

Milego dnia dziewczyny ;-)

Do góry