Sorki mam tę 4,6 i dla mnie wystarczy .Męża nie namówię .Z resztą na jego gabaryty to nawet nie produkująAs76 - 4,1 a nie 5,2 ? 4,1 wystarcza? Bo ja nad 5,2 myślę.
reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
Lil zdrowka dla Was
Sami przecudny i jaki duzy juz :-)
Sami przecudny i jaki duzy juz :-)
As76 - gabarytowo A. chyba nikt tu nie jest wstanie pokonaćSorki mam tę 4,6 i dla mnie wystarczy .Męża nie namówię .Z resztą na jego gabaryty to nawet nie produkują
Agala - Elena cudowna, aż się nie chce wierzyć, że to już taka pannica.
Ssabrinaa - Ty jak wrzucasz zdjęcia Samika to ja się napatrzeć nie mogę. Fajna ta drewniana zabawka.
To i ja się pochwalę siostrami, a co do zdrowia, to po cichutku liczę, że wychodzimy na prostą. Obserwacji i nasłuchiwania jednak nie przerywam, bo zbyt dobrze pamiętam jak to się skończyło z Adą, ale nadzieja we mnie jest i póki co nie dopuszczam do siebie myśli, że może być inaczej.
1. Kochamy się bardzo.
2. Nie ma to jak 4 nad ranem :-)
K
kaira24
Gość
Lili -cudne te wasze córeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale Adusia duża pannica
Ssabrinko a Sami to już sam miód
Pozdrawiam Was mamuski właśnie kończy mi sie urlop i dostaję doła.
Ssabrinko a Sami to już sam miód
Pozdrawiam Was mamuski właśnie kończy mi sie urlop i dostaję doła.
dziewczyny piękne fotki .
Elenka jaka śliczna dziewczynka już i jaka duża
Sami jaki duży!!!!!
ech rosną te nasze dzieciaki jak na droźdżach
Lili dziewczynki śliczne zwłaszcza na fotce o 4 nad ranem
Lili mojego na pewno szybciej przeskoczysz niż obejdziesz;-):-):-)
Waga ponad 130 kg ,więc sporoooo ;-)
Moja panna chyba ma skok rozwojowy ;-)
Daje czadu równo ,ale co chwilkę też ma jakieś nowe osiągnięcia
Kurcze Karolcia jest pełne 37 tygodni ciąży ,więc praktycznie już nie wcześniak ,a rozwija się idealnie z wiekiem korygowanym .;-):-):-):-)
Elenka jaka śliczna dziewczynka już i jaka duża
Sami jaki duży!!!!!
ech rosną te nasze dzieciaki jak na droźdżach
Lili dziewczynki śliczne zwłaszcza na fotce o 4 nad ranem
Kurcze Karolcia jest pełne 37 tygodni ciąży ,więc praktycznie już nie wcześniak ,a rozwija się idealnie z wiekiem korygowanym .;-):-):-):-)
Włoski Ady faktycznie są super, tylko one są nie do okiełznania, żyją własnym życiem.Lili - Śliczne dziewczynki. Adrianna ma fajne włoski
Jak weźmiesz mięsistą nogę Adrianny, a chuderlaczka Weronikę to różnica niesamowita, często łapię się na tym, że śmieję się pod nosem, że taka ogromna różnica, szczególnie podczas kąpieli wieczornej jest to widoczne. ;-)Lili, Córy świetne!!! :-) Ludy, jaka Ada duża w porównaniu do Weroniki!
Tak różnica między nimi wielka, a wydawać by się mogło, że tylko 2 lata, a to AŻ 2 lata.Lili no siostry super, Weronika taka maleńka słodziutka a Ada to pannica. Włoski ma fajne.
A. też jakoś obok tej wagi się kręci, ciut wyżej, ale ma 2m wysokości, więc u niego to się rozchodzi. ;-)
Co do Karoliny, to niech się rozwija swoim tempem. Sprawdzasz wiek korygowany z ciekawości czy Ci kazali?
Jak ja kocham swoje dzieci, szczególnie kiedy dadzą się człowiekowi wyspać.
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej mamusie :-)
I znowu zniklam na troszke ehh wiecznie cos sie u nas dzieje samochod znowu w naprawie a u Samiego jakis czas temu zauwazylam jakis guzek na glowie albo kosc mu jakos tak zaczela dziwnie rosnac sama nie wiem jak to opisac a znajduje sie mu to zaraz przed ciemiaczkiem,nie widac tego bo mlody ma czupryne ale jak sie mu przejedzie po glowie to czuc taki wzgorek na glowce :-( bylam u pielegniarki srodowiskowej ona nie wie skad sie to moglo wziasc,zwlaszcza ze Sami sie ostatnio nigdzie nie uderzyl ani nic w tym stylu zwazyla go ma 11kg no i poslala nas do lekarza zeby go ogladnal ehh kobieta tez nie wiedziala co to jest mowila cos ze moze to byc taka jego uroda i ze nie bedzie mial plaskiej glowy w to akurat jakos nie wierze bo guz taki nie pojawia sie z nikad bez przyczyny ehh wyslala nas do szpitala na pzreswietlenie glowy zeby mu zrobili a w szpitalu nam oczywiscie odmowili bo Sami jest za maly oraz nie kwalfikuje sie z jego historia choroby na przeswietlenie i odeslal nas do GP wizyte mam dopiero we wtorek i sama nie wiem co mi powiedza a chcialabym chociaz wymusic od nich usg zeby mu zrobili jesli mu to nie zniknie do tego czasu ale bardzo bym chciala zeby to dziadostwo mu zniklo ehh a on juz to ma jakies 2 tygodnie :-( Troche poczytalam na necie ale szybko skonczylam bo zaczela mnie glowa bolec od informacji co to moze byc,boje sie...
Dzieki dziewczyny za mile komentarze Sami jest kochany i strasznie szybko rosnie,taki cwaniak sie z niego robi juz i wszystko zaczyna juz powoli wymuszac jakimis wrzaskami czy innymi krzykami,ale jest ogolnie kochany i ladnie sie zabawia :-)
Lili dziewczynki sa cudne a Adzik jakie ma sliczne wloski i jaka duza jest a Weronika oj slicznotka malutka :-)
As wspolczuje skoku u Karolinki mam nadzieje ze jej szybko przejdzie.
Milego dnia dziewczyny ;-)
I znowu zniklam na troszke ehh wiecznie cos sie u nas dzieje samochod znowu w naprawie a u Samiego jakis czas temu zauwazylam jakis guzek na glowie albo kosc mu jakos tak zaczela dziwnie rosnac sama nie wiem jak to opisac a znajduje sie mu to zaraz przed ciemiaczkiem,nie widac tego bo mlody ma czupryne ale jak sie mu przejedzie po glowie to czuc taki wzgorek na glowce :-( bylam u pielegniarki srodowiskowej ona nie wie skad sie to moglo wziasc,zwlaszcza ze Sami sie ostatnio nigdzie nie uderzyl ani nic w tym stylu zwazyla go ma 11kg no i poslala nas do lekarza zeby go ogladnal ehh kobieta tez nie wiedziala co to jest mowila cos ze moze to byc taka jego uroda i ze nie bedzie mial plaskiej glowy w to akurat jakos nie wierze bo guz taki nie pojawia sie z nikad bez przyczyny ehh wyslala nas do szpitala na pzreswietlenie glowy zeby mu zrobili a w szpitalu nam oczywiscie odmowili bo Sami jest za maly oraz nie kwalfikuje sie z jego historia choroby na przeswietlenie i odeslal nas do GP wizyte mam dopiero we wtorek i sama nie wiem co mi powiedza a chcialabym chociaz wymusic od nich usg zeby mu zrobili jesli mu to nie zniknie do tego czasu ale bardzo bym chciala zeby to dziadostwo mu zniklo ehh a on juz to ma jakies 2 tygodnie :-( Troche poczytalam na necie ale szybko skonczylam bo zaczela mnie glowa bolec od informacji co to moze byc,boje sie...
Dzieki dziewczyny za mile komentarze Sami jest kochany i strasznie szybko rosnie,taki cwaniak sie z niego robi juz i wszystko zaczyna juz powoli wymuszac jakimis wrzaskami czy innymi krzykami,ale jest ogolnie kochany i ladnie sie zabawia :-)
Lili dziewczynki sa cudne a Adzik jakie ma sliczne wloski i jaka duza jest a Weronika oj slicznotka malutka :-)
As wspolczuje skoku u Karolinki mam nadzieje ze jej szybko przejdzie.
Milego dnia dziewczyny ;-)
Podziel się: