reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Ssabrinka i dobrze zrobiłaś, ze nie czytasz. Szkoda nerwów, poczekaj na wizytę lekarza. Mam nadzieję, ze zajmą się dobrze Samim. Trzymam kciuki, żeby to nic takiego
Lili cudne zdjęcia, piękne dziewczynki.
As oby skok szybko minął. U Kamilka nigdy nie wiedziałam,czy to skok,czy marudzenie:)
Kamiś śpi, my zaraz zmykamy na obiad do mamy (oczywiście jak wstanie synek). Przyszedł mój kombinezon,jestem zadowolona, bo ładny, nie zniszczony i raczej będzie dobry. Raczej, bo nie zdążyłam zmierzyć, więc na oko.

reklama
Ssabrinaa - życzę dużo cierpliwości do wizyty, a przede wszystkim by owe dziadostwo zniknęło samo. :tak:
Annas81 - super, że jesteś zadowolona z kombinezonu, to jeszcze buty i śnieg może padać tam u Was na wschodzie :-p

My po imieninach u mojej mamy, było fajnie, dziewczynki już śpią od ponad godziny, z auta zostały przetransportowane do łóżek i nie ma ich. :-p A. maluje u góry nasz domowy plac zabaw. :tak: Ja natomiast się rozpieszczam i siedzę chwilowo na BB. ;-)

Dzień Dobry!
Lili śliczne te Twoje dziewczynki!!! Ada już taka duża i taka dorosła przy tej ślicznej Weronisi!!!:tak:

Fajnie Wam że macie tyle miejsca, że możecie sobie plac zabaw zrobić, a piaskownica tez będzie?;-):-)

a mnie choroba nie puszcza i chyba mam zapalenie zatok.

życzymy miłej niedzieli!!

Wieści od She:

"6.10 o 23.48, tydzień po terminie przyszedł na świat Michałek, 3500g, 55 cm i 10 pkt. Niech tylko nikt mi nie mówi więcej, że za drugim razem jest łatwiej... Pozdrawiamy Asia i Michał."

Martusionek - zdrówka życzę!

Gratulacja dla Asi i Michałka

Martusionek zdrówka

Ssabrina nie ma na zaś co panikować, oby to była tylko taka jego uroda.

Ja po 15 mam wolne wiec pojeżdżę z młodym po lekarzach. Muszę z nim iść
do laryngologa i do psychologa. A tak poz tym to młody ma świetną pamięć, wieże układa bez zastanawiania, tak się wyćwiczył, wie gdzie się włącza wszystkie zabawki i najlepiej ciągle programuje mu się tv i ciągle mam tylko mini mini. A jak włączam mu piosenkę "szczotka, asta, kubek ciepłej wody" to wariuje i zaraz tańczy. Muszę aż to nagrać.

reklama
She gratulacje dla Was!
Lili zazdroszczę, że możesz tak przenieść dziewczynki bez pobudki, to moje marzenie...bo Lenkę to wystarczy dotknąć i już po spaniu...i śliczne masz córeczki, gratulacje!
Ssabrinaa Sami jest śliczniutki...no i żeby czas do wizyty u GP szybciutko Ci zleciał!

Pozdrawiam wszystkie!

Do góry