reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Dzis moja Corcia pierwszy raz przyszla do mnie i bez pytania Jej o to przytulila sie do mnie, popatrzyla w oczy i powiedziala KOCHAM... To najpiekniejsze wyznanie jakie w zyciu uslyszalam. :-)

Witam, u mnie ostatnio czas leci szybko i nie mam na nic czasu. Jak ja się cieszę, że mam córeczkę
biggrin.gif
Synek jak był mały był kochany, ale mała jest bardziej milusińska, jak tylko mnie zobaczy to się uśmiecha i gada do mnie, super sprawa i zdarza mi się popłakać przy tym czasem
wink2.gif
Synek ostatnio daje mi popalić, budzi się w nocy i krzyczy
confused8gj.gif
budzi wszystkich zanim się uspokoi. Pewnie to wina zębów, bo wychodzą mu dwie trójki
confused8gj.gif
Póki co to synek budzi małą, a nie na odwrót. U nas chrzciny już w tą sobotę. Sukienka dla małej czeka, tylko ja nie mam co na siebie ubrać, wszystko za małe na mnie
cool.gif
i jak na złość popsuł nam się samochód i nie wiem czy zdążę coś sobie kupić do ubrania.
She, super wyznanie, też bym takie chciała usłyszeć
:-)
Pati, GRATULACJE!!!!!

She super Emilka, może i ja kiedyś się doczekam takiego wyznania to będę ryczeć jak bóbr. wzruszające są takie chwile....na razie dostaje buziaki ale to bardzo rzadko.

Tygryskowa u nas też problemy ze spaniem.

Moja jest już tak sprytna że jak coś przeskrobie patrzy się na mnie z oczami kotka ze szreka mamusiu ale ja cie kocham i nie chciałam, przepraszam bardzo. To mnie tak rozbraja, że nawet nie krzyczę a ostanio pomalowała mi "aniołki" na ścianach kredkami
MArtusionku ty już po połówce a niedawno pisałąś że masz II krechy.

She, piekne wyznanie! Ja póki co dostaję tylko buziaki.
Tygryskowa ty tu nam nie pisz, że córcia jest bardziej kochana ;-), bo oba dzieciaczki są tak samo cudowne i kochane, a temu starszemu teraz okazywanie uczuć jest bardziej potrzebne. A tak na serio, rozumiem cię, co miałaś na myśli, moja Agi też od urodzenia jest taki słodziak, uśmiecha się rozbrajająco a ostatnio podchodzi do mnie i daje buziaki. Ale synuś przez to też się zrobił "przytulanek", więc jak przyjdę z pracy to mam na kolanach oba dzieciaki, bo jedno zazdrosne o drugiego :-D Ale jakie to miłe usłyszeć ten entuzjazm jak się wejdzie do mieszkania....
Powodzenia na chrzcinach!

Dziewczyny, za Chiny nie moge sobie przypomniec czym wycieralam Emi jak co rano wpadaly pielegniary i wkladaly dzieci pod kran. Nie wydaje mi sie zebym miala recznik dla Niej. Ale szpitalnych tez nie pamietam. Jak to bylo u Was?

reklama
dziewczyny nie odzywałam się bo w poniedziałek zmarła moja Mama... jest mi cholernie ciężko. Z tego wszystkiego przegapiłam roznicę odejścia mojego Aniołka. Pieprz*** wrzesień 2 lata temu moje dziecko, 2 tyg później dziadek, teraz Mama....

muszę wrócić jakoś do normalnego życia i stąd moje pytanie- na zimę dlepiej kombinezon czy kurtkę i spodnia na szelkach? jak średnio rosnie dzieciom noga? bo chciałam się na dniach wybra na zakupy dla młodego i kompltnie nie wiem co i jak, co sie sprawdza. Czy jedne buty na zimę wystaczą? z góry dziękuję za rady...

Nie wiem jak mam się zabrać za przygotowywanie urodzin młodego, nie wyobrażam sobie żeby Mamy na nich nie było :((((

Do góry