reklama
K
kaira24
Gość
LucyF najlepszego dla Mila!!!!!!!
tygryskowa
Fanka BB :)
Witam, u mnie ostatnio czas leci szybko i nie mam na nic czasu. Jak ja się cieszę, że mam córeczkę
Synek jak był mały był kochany, ale mała jest bardziej milusińska, jak tylko mnie zobaczy to się uśmiecha i gada do mnie, super sprawa i zdarza mi się popłakać przy tym czasem
Synek ostatnio daje mi popalić, budzi się w nocy i krzyczy
budzi wszystkich zanim się uspokoi. Pewnie to wina zębów, bo wychodzą mu dwie trójki
Póki co to synek budzi małą, a nie na odwrót. U nas chrzciny już w tą sobotę. Sukienka dla małej czeka, tylko ja nie mam co na siebie ubrać, wszystko za małe na mnie
i jak na złość popsuł nam się samochód i nie wiem czy zdążę coś sobie kupić do ubrania.
She, super wyznanie, też bym takie chciała usłyszeć:-)
Pati, GRATULACJE!!!!!
She, super wyznanie, też bym takie chciała usłyszeć:-)
Pati, GRATULACJE!!!!!
martusionek
She super Emilka, może i ja kiedyś się doczekam takiego wyznania to będę ryczeć jak bóbr. wzruszające są takie chwile....na razie dostaje buziaki ale to bardzo rzadko.
Tygryskowa u nas też problemy ze spaniem.
Tygryskowa u nas też problemy ze spaniem.
K
kaira24
Gość
Moja jest już tak sprytna że jak coś przeskrobie patrzy się na mnie z oczami kotka ze szreka mamusiu ale ja cie kocham i nie chciałam, przepraszam bardzo. To mnie tak rozbraja, że nawet nie krzyczę a ostanio pomalowała mi "aniołki" na ścianach kredkami
MArtusionku ty już po połówce a niedawno pisałąś że masz II krechy.
MArtusionku ty już po połówce a niedawno pisałąś że masz II krechy.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
She, piekne wyznanie! Ja póki co dostaję tylko buziaki.
Tygryskowa ty tu nam nie pisz, że córcia jest bardziej kochana ;-), bo oba dzieciaczki są tak samo cudowne i kochane, a temu starszemu teraz okazywanie uczuć jest bardziej potrzebne. A tak na serio, rozumiem cię, co miałaś na myśli, moja Agi też od urodzenia jest taki słodziak, uśmiecha się rozbrajająco a ostatnio podchodzi do mnie i daje buziaki. Ale synuś przez to też się zrobił "przytulanek", więc jak przyjdę z pracy to mam na kolanach oba dzieciaki, bo jedno zazdrosne o drugiego Ale jakie to miłe usłyszeć ten entuzjazm jak się wejdzie do mieszkania....
Powodzenia na chrzcinach!
Tygryskowa ty tu nam nie pisz, że córcia jest bardziej kochana ;-), bo oba dzieciaczki są tak samo cudowne i kochane, a temu starszemu teraz okazywanie uczuć jest bardziej potrzebne. A tak na serio, rozumiem cię, co miałaś na myśli, moja Agi też od urodzenia jest taki słodziak, uśmiecha się rozbrajająco a ostatnio podchodzi do mnie i daje buziaki. Ale synuś przez to też się zrobił "przytulanek", więc jak przyjdę z pracy to mam na kolanach oba dzieciaki, bo jedno zazdrosne o drugiego Ale jakie to miłe usłyszeć ten entuzjazm jak się wejdzie do mieszkania....
Powodzenia na chrzcinach!
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Dziewczyny, za Chiny nie moge sobie przypomniec czym wycieralam Emi jak co rano wpadaly pielegniary i wkladaly dzieci pod kran. Nie wydaje mi sie zebym miala recznik dla Niej. Ale szpitalnych tez nie pamietam. Jak to bylo u Was?
Alicja1985
She ja wycieralam recznikiem malego ktory przynioslam z domu
reklama
dziewczyny nie odzywałam się bo w poniedziałek zmarła moja Mama... jest mi cholernie ciężko. Z tego wszystkiego przegapiłam roznicę odejścia mojego Aniołka. Pieprz*** wrzesień 2 lata temu moje dziecko, 2 tyg później dziadek, teraz Mama....
muszę wrócić jakoś do normalnego życia i stąd moje pytanie- na zimę dlepiej kombinezon czy kurtkę i spodnia na szelkach? jak średnio rosnie dzieciom noga? bo chciałam się na dniach wybra na zakupy dla młodego i kompltnie nie wiem co i jak, co sie sprawdza. Czy jedne buty na zimę wystaczą? z góry dziękuję za rady...
Nie wiem jak mam się zabrać za przygotowywanie urodzin młodego, nie wyobrażam sobie żeby Mamy na nich nie było (((
muszę wrócić jakoś do normalnego życia i stąd moje pytanie- na zimę dlepiej kombinezon czy kurtkę i spodnia na szelkach? jak średnio rosnie dzieciom noga? bo chciałam się na dniach wybra na zakupy dla młodego i kompltnie nie wiem co i jak, co sie sprawdza. Czy jedne buty na zimę wystaczą? z góry dziękuję za rady...
Nie wiem jak mam się zabrać za przygotowywanie urodzin młodego, nie wyobrażam sobie żeby Mamy na nich nie było (((
Podziel się: