reklama
martusionek
Fanka BB :)
As śliczna ta Twoja królewna!!! A mamusia zdolna!
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
As slicznota z tej Twojej krolewny ;-) smieszek kochany :-)
Alicja1985
Pati przeogromnie gratulacje :-) jak to sie stalo ze tak szybko wracajcie szybko i czkeamy na relacje :-)
karollcia33
Pati -gratulacje.szybko wracajcie do domu
As - sliczna ta twoja krolewna
As - sliczna ta twoja krolewna
Ewitka
Majowo-lutowa mama
O kurcze Pati, super! Gratulacje! Też Weronika, też chciałą być wrześnióweczką :-) Ale maleństwo!
As, ale słodka ta twoja córcia! Do schrupania!
As, ale słodka ta twoja córcia! Do schrupania!
Karollcia33 - jak piątkowy mecz? Tymek zadowolony? Tatuś przeżył? ;-)
As76 - zdolniacha jesteś, dla mnie to nie do pomyślenia, ale może to tak jak z tym SN, gdybym wzięła do rąk to może bym się nauczyła. Kiedyś chęci były, ale na chęciach się skończyło.
U nas błoga cisza, lecę zmierzyć się z żelazkiem i deską do prasowania w końcu
As76 - zdolniacha jesteś, dla mnie to nie do pomyślenia, ale może to tak jak z tym SN, gdybym wzięła do rąk to może bym się nauczyła. Kiedyś chęci były, ale na chęciach się skończyło.
U nas błoga cisza, lecę zmierzyć się z żelazkiem i deską do prasowania w końcu
reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
As ty robisz z głowy czy masz jakieś wzory? Podrzuciłabyś jak robiłaś ten kapelusik? Interesuje mnie głównie to falowane rondo i nauszniki, bo góra to chyba półsłupkami, choć sposób dopierania też bywa różny. Jak się Agi urodziła, to zrobiłam 4 czapeczki i bolerko jeden wieczór i czapka gotowa, tylko teraz coś mi się nie chce, a nowa czapeczka by się przydała...
Ale pochwalę się, wczoraj wieczorem zrobiłam młodemu łatki na spodnie. Obszyłam nicią łatki wycięte ze starych jeansów, przyszyłam do spodni, fajnie się skomponowały, a najważniejsze, że synusiowi sie podoba!
Ale pochwalę się, wczoraj wieczorem zrobiłam młodemu łatki na spodnie. Obszyłam nicią łatki wycięte ze starych jeansów, przyszyłam do spodni, fajnie się skomponowały, a najważniejsze, że synusiowi sie podoba!
Ostatnia edycja:
Podziel się: