Kłaczek - wszystkiego dobrego dla Karola na 8 miesięcy. Czyli są normalni lekarze jeszcze, fajnie, że zainteresował się i Waszymi talerzami.
Jujka - u nas pogoda co chwilę się zmienia, na starego to wpływa, więc na dzieciaki tym bardziej.
As76 - no to faktycznie stara zrzęda jesteś, bo u nas A. musi mnie poinformować co najmniej 30 minut wcześniej, że wraca, np. z ryb, żebym się nastawiła psychicznie, że koniec luksusu samotności w domu
Alicja - i mówisz, że to od tego multi witamin? A może smak Mu się zmienił? Ja jakoś jestem sceptycznie nastawiona, że te cud dodatki mają wpływ na smak.
Ewitka - ale przecież Agniesia malutka jeszcze tego roku, także nie ma co myśleć, na wiosnę na pewno będzie ładnie współpracować. Odpieluchowywanie ma duże znaczenie z jakiego miesiąca jest dzieć.
Adzikowi tłumaczę, że mama będzie musiała pojechać na kilka dni do szpitala, gdzie są lekarze i urodzić Weronikę, że troszkę za sobą zatęsknimy, ale jak wrócę to z dzidzią, więc będzie nas w domku więcej, a my nadrobimy wszystko i książeczki i przytulanki i zabawy, że mamusia Ją bardzo kocha i w ogóle. Muszę Ją nastawić, że kilka dni będzie sama z tatusiem. Najbardziej cieszy mnie postawa A. jak coś mówię, że może niech orbi tak to będzie łatwiej, a On twardo odpowiada "poradzę sobie" i to naprawdę wpływa na mnie pozytywnie, tym bardziej, że pewność w jego głosie słychać.
Skurcze mam już co chwilę, nie spałam dzisiaj od 3-4 w nocy.