reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Dobra, dobra, ja jestem w domu, nigdzie nie jadę póki co.

She - pamiętasz Julitę z fb, od wczoraj jest na porodówce, a miała rodzić po Tobie :-p Swoją drogą wody jej odeszły o 9 rano, a do teraz jeszcze nie urodziła, ja bym już tam papę darła na cały szpital. :sorry:

A. mi kupił "marsa" bleee ale mordoklejka i jaka słodka ...

Ja w przypadku ubierania i A. boję się tego, że On czasem przegina i ubiera za ciepło, ja zazwyczaj potrafię przegiąć w drugą stronę. :-p

reklama
Kasiuleczka - jak tam powrót do pracy, połączony ze szkołą i żłobkiem? Ogarnięty temat? Mam nadzieję, że jest w miarę bezboleśnie. :tak:

U mnie skurcze sobie trwają co jakiś czas, ale więcej idę się uzewnętrznić na wieści ciężarówkowe. ;-)

Hej maminki
biggrin.gif

Wpadam zameldowac ze u nas jest juz duzo lepiej Sami juz jest praktycznie zdrowy ma jeszcze katar ale walczymy z nim ostro,Ja mialam 3 dni kiepskie ledwo lazilam a i czasem prawie co mdlalam
shocked.gif
dlatego tez nie bylo mnie na forum bo nie mialam na nic sily,na szczescie teraz juz jest dobrze,oczywiscie przez ten caly czas chorowania to u nas byla super pogoda sloneczko,cieplo itd no ale jeszcze chyba bedzie ladnie wiec bede chciala wykorzystac te pogode i z malym polazic po parkach itd.W czwartek bylismy u lekarza chcialam upewnic sie ze Sami jest zdrowy i ze oskrzela ma czyste no i jest ok uszka ok,gardlo tak samo no i oskrzela czyste jedynie trzeba czasu na ten katar i kaszel.
U nas oczywiscie problemow zwiazanych z sammochodem ciag dalszy dziewczyny,chlopaki ostatnio tak ponaprawiali mojemu zamek i wycieraczki ze spalili caly system elektryczny nam
realmad2.gif
no.gif
normalnie teraz moj wzial do anglika auto i jak nam spiewa teraz ile i za co to moj teraz lata i szuka czesci po zlomowiskach zeby bylo taniej bo inaczej z torbami pojdziemy w las normalnie
no.gif

A tak to mlody uczy sie chodzic zakupilismy Samiemu takie fajne urzadzonko First steps baby walker mlody zasuwa z nim ze hej , bo przed tem to zasuwal z miskami po domu
yes2.gif
No i mamy kolejnego zabka po tylu trudach nareszscie sie przebil :-)

Lili widze ze u Ciebie akcja sie powolutku krecie,pewnie lada dzien urodzisz kochana jak tak dalej bedzie ;-)

Dziewczyny Lill jest na patologii. Skurcze sie rozregulowaly. Wszystko pozamykane.

Czekamy i dalej sciskamy kciuki!

GosiaLew powiem szczerze ze sama w tej kwestii zglupialam. W kazdym badz razie prosilam Lill zeby pisala niezaleznie od godz jesli cos sie wydarzy. A ze nie napisala to pewnie Weronika jeszcze zwleka z wyjsciem.

She a ty już na nogach?

W końcu Kuba miał normalna noc, bo ostatnio przez te zębole to masakra była. Dzieć nie wyspany, rodzice niewyspani, Kuba dodatkowo cierpiał, bo go bolało. Ale mamy pierwszą 5

Uciekam do pracy.
Miłego dnia

GosiaLew a no na nogach. Ostatnio kiepsko sypiam to raz, a do pracy też swoją drogą wstać trzeba to dwa :-)

Biedny Kubuś. Może teraz po 5 zęby trochę dadzą mu odpocząć...

Miłego poniedziałku.

reklama
witajcie
LILI- kciuki mocno zacisnięte:)
No torszke mnie nie bylo.
oj duzo do nadrobienia
no a u mnie zmiany.Wrocilismy do wawy.oj straszna jest rzeczywsitosc.tymek poszedl do pierwszej klasy no i nie powiem tak jak byl anty szkola to teraz mus ie podoba.chce zostawac na swietlicy wiec ok.
A amelka w sobite skonczyla roczek imprezka byla.Od ubieglej srody chodzimy do zlobka w srode bylam z nia 2 godzinki, w czwartek 45 minut byla sama a w piatek juz 2 godzinki sama.dzisiaj zostala na 4 godziny
jak narazie jest ok.prawie nie placze bawi sie ma kumpla juz chcodzacego wiec maja zajescie.My jeszcze nie drepczemy tylko przy meblach i pchaczu.
mamy 4 zeby ale 4 ida juz .Jak nieszly to nie szly a teraz ida wszytskie na raz.ale przechodzi to bez bolesnie.
a tak to polmalutku.
lada dzien zabieram sie do szukania pracy.musze.
ok postaram sie czesciej bywac.
buziaki

Do góry