kasik oj tak -to dla mamy większy ból niż dla dziecka, też ciężko mi się było z tym pogodzić póki do mnie nie dotarło że próbowałam Alę na siłę uszczęśliwić
gosiu ja w dzień z Alą spałam -potrafiłysmy tak dłuuuugo :-)
ewitka polecam esputicon -nie wchłania się z przewodu a pomaga na gazy i iwystarczy kropla a nie jak przy espumisanie kilka
aniołki wspaniały widok
Lili ok na szczęście mam paznokcia
Olu jak Ala skończyła 3 miesiące dostała zupę
przez 1 tydzień =seler por ziemniak marchew pietruszka burak do gara na godzinę, miksowanie i szamała śladowe ilości
przez 2/3 tydzień -mięso gotowałam przez 1 h, wyciągałam i na tym wywarze gotowałam warzywa 9teraz już bym razem wrzuciła i po prostu mięcho wyciągnęła)
później już z mięsem mieliłam
dziewczynki nie mogą kurczaka kupnego bo maa hormony!!!!!
do tego 2 łyżeczki soku z marchwi 2 z jabłka tarte jabłko banan
w 5 miesiącu co drugi dzień pół żółtka do zupki -bo w 5 miesiącu kończą sie zapasy zelaza dziecku i drugie danie plus gluten ale z nim się długo nie bawiłam (łyżeczka mąki do zupy) wygodne to już było bo jak do knajpy szliśmy to zzawsze już mogłam jej coś dać
w 7 już jadła prawie wszystko
w 9 wszystko bez szaleństw
a teraz jak leci je łącznie z bigosem grochówą itp hehehe jak widzę jak wcinaa gotowaną pietruche to mi mdło jest wszystkożerna
spadam dziewczynki bo padam na twarz
dobranoc
gosiu ja w dzień z Alą spałam -potrafiłysmy tak dłuuuugo :-)
ewitka polecam esputicon -nie wchłania się z przewodu a pomaga na gazy i iwystarczy kropla a nie jak przy espumisanie kilka
aniołki wspaniały widok
Lili ok na szczęście mam paznokcia
Olu jak Ala skończyła 3 miesiące dostała zupę
przez 1 tydzień =seler por ziemniak marchew pietruszka burak do gara na godzinę, miksowanie i szamała śladowe ilości
przez 2/3 tydzień -mięso gotowałam przez 1 h, wyciągałam i na tym wywarze gotowałam warzywa 9teraz już bym razem wrzuciła i po prostu mięcho wyciągnęła)
później już z mięsem mieliłam
dziewczynki nie mogą kurczaka kupnego bo maa hormony!!!!!
do tego 2 łyżeczki soku z marchwi 2 z jabłka tarte jabłko banan
w 5 miesiącu co drugi dzień pół żółtka do zupki -bo w 5 miesiącu kończą sie zapasy zelaza dziecku i drugie danie plus gluten ale z nim się długo nie bawiłam (łyżeczka mąki do zupy) wygodne to już było bo jak do knajpy szliśmy to zzawsze już mogłam jej coś dać
w 7 już jadła prawie wszystko
w 9 wszystko bez szaleństw
a teraz jak leci je łącznie z bigosem grochówą itp hehehe jak widzę jak wcinaa gotowaną pietruche to mi mdło jest wszystkożerna
spadam dziewczynki bo padam na twarz
dobranoc